Οι τροφές που επηρεάζουν τη λίμπιντο

Η ερωτική επιθυμία περνάει από το στομάχι

stysi_newspolis

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι λέει ο σοφός λαός, όμως οι έρευνες αποδεικνύουν πως η μειωμένη ερωτική επιθυμία μπορεί να οφείλεται στο τι τρώμε και πίνουμε.

Ενώ υπάρχουν αρκετές ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις πως ορισμένα τρόφιμα έχουν διεγερτική επίδραση στη λίμπιντο, οι ερευνητές βρήκαν πως ορισμένες τροφές, μπορούν να μειώσουν τη λίμπιντο και να δημιουργήσουν προβλήματα στύσης.

Δείτε παρακάτω ποιες τροφές πρέπει να καταναλώνετε με φειδώ πριν την ερωtική πράξη.

  • Junk food, επεξεργασμένες τροφές και φαγητά με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δημιουργουν καρδιαγγειακά προβλήματα, που μειώνουν την ροή αίματος, άρα δημιουργούνται και προβλήματα στη στύση.
  • Σόγια, υπερβολική κατανάλωση τροφίμων από σόγια δημιουργεί ορμονικά προβλήματα και μειώνει την ερωtική επιθυμία σε άνδρες και γυναίκες.
  • Αλκοόλ, βίοι παράλληλοι για όποιον πίνει ένα ποτηράκι και για όποιον κάνει κατάχρηση. Οι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, φέρνουν υπνηλία, και προβλήματα στη στύση.
  • Πολύ αλάτι, το πολύ αλατι και οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο δημιουργούν αρτηριακή πίεση και μειώνουν τη ροή αίματος προς τα γεννητικά όργανα.
  • Αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη. Σε έρευνα που έγιναν για τα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, ένα απο τα πολλά που βρέθηκαν είναι και η μειωμένη ερωtική επιθυμία.

Πηγή:E-radio.gr

Follow το Newspolis.gr  στο  Facebook, Twitter και στο Instagram για να μάθεις όλα τα νέα σε χρόνο dt

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW