diarkeiastisis888

Ποιο τρόφιμο απειλεί τη στύση και ποιο την παρατείνει

Και όμως η διατροφή επηρεάζει περισσότερο από όσο πιστεύεις

Οι πωλήσεις χαπιών για επιτυχή στύση σημειώνουν αξιόλογες πωλήσεις με τα νούμερα να ανεβαίνουν σχεδόν κάθε χρόνο. Πριν όμως χρειαστεί επίσκεψή σε κάποιο γιατρό και στο φαρμακείο δείτε μήπως η διατροφή σας επηρεάζει τη στύση σας.

Μια νέα μελέτη γύρω από τα προβλήματα στύσης, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέραμε. Η διατροφή μας επηρεάζει πολλές λειτουργίες μας και μία από αυτές είναι και η στύση των ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα οι ερευνητές βρήκαν πως η κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να μειώσει τη διάρκεια της στύσης στους άνδρες, αλλά και την ποιότητα αυτής.

Η έρευνα έγινε σε νεαρούς άνδρες, αθλητές, χωρίς προβλήματα υγείας. Τον πρώτο μήνα ακολούθησαν διατροφή με κόκκινο κρέας, ενώ το δεύτερο μήνα καθαρά χορτοφαγική.

Η διαφορά στη διάρκεια της στύσης ήταν αισθητή, με το κόκκινο κρέας να μικραίνει το χρόνο όπου η στύση είναι ικανοποιητική.

Η έρευνα δεν μπόρεσε να εξηγήσει το αποτέλεσμα για αυτό ανακοινώθηκε ότι θα συνεχιστούν, αλλά πλέον διατροφή και στύση συνδέονται από τον ιατρικό κόσμο.

ΠΗΓΗ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW