Ημέρα Ελληνικού σινεμά 2024: Πότε είναι;

Ημέρα Ελληνικού σινεμά 2024
Ημέρα Ελληνικού σινεμά 2024

Το 2024 φέρνει μια εορταστική επιστροφή για το Ελληνικό σινεμά, καθώς η “Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου” ανακοινώνεται ως μια ξεχωριστή ημερομηνία για τους λάτρεις του κινηματογράφου.

Η μοναδική αυτή εορταστική ημέρα θα επιτρέψει στους θεατές να απολαύσουν τις καλύτερες ελληνικές παραγωγές με ένα εισιτήριο που θα κοστίζει μόλις 3 ευρώ.

Η παγκόσμια ημέρα σινεμά έχει καθιερωθεί σε πολλές χώρες, προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις αγαπημένες του ταινίες με μια προνομιακή τιμή.

Η Ελλάδα, μέχρι πρόσφατα, δεν είχε υιοθετήσει παρόμοια πρωτοβουλία. Ωστόσο, το 2024 φέρνει αλλαγές με τη θέσπιση της “Ημέρας Ελληνικού Κινηματογράφου” από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ).

Η ημέρα αυτή, που είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα στις 26 Μαρτίου 2024, έχει στόχο να προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τον κόσμο του Ελληνικού σινεμά, ανακαλύπτοντας τις διαφορετικές πτυχές της εγχώριας κινηματογραφικής παραγωγής.

Το ΕΚΚ παρέχει στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει το σύνολο της ελληνικής παραγωγής των τελευταίων τεσσάρων ετών στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε έναν χώρο αφιερωμένο στην τέχνη της κινηματογραφικής ταινίας. Και όλα αυτά με μια εξαιρετικά προσιτή τιμή εισιτηρίου, καθώς η είσοδος θα κοστίζει μόνο 3 ευρώ.

Η πρωτοβουλία αυτή αντιπροσωπεύει ένα βήμα προς την ενίσχυση και την προώθηση του Ελληνικού κινηματογράφου, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να ζήσει τη μαγεία του σινεμά με οικονομικό τρόπο.

Πηγή

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW