Τράπεζες το Καθολικό Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν

Αυτοί που έχουν υποχρεώσεις πληρωμών, χρέη ή πρέπει να καταβάλουν μισθούς σε εργαζόμενους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι τράπεζες θα κλείσουν για τέσσερις ημέρες μέσα στο Μάρτιο λόγω του Πάσχα των Καθολικών.

Οι ελληνικές τράπεζες έχουν ειδοποιήσει ότι λόγω του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου, η οποία θεωρείται η επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι μεταφορές μέσα στην ίδια τράπεζα αναμένεται να εκτελεστούν κανονικά, αλλά θα έχουν ημερομηνία αξίας την Τρίτη 2 Απριλίου.

Επίσης, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην εκτέλεση των μισθοδοσιών, καθώς η ημερομηνία εκτέλεσης πρέπει να καταχωρηθεί ως Τρίτη 2 Απριλίου στο αρχείο μισθοδοσίας.

Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Φέτος, το Καθολικό Πάσχα πέφτει την Κυριακή 31 Μαρτίου. Αυτή η ημερομηνία καθορίζεται από την Κυριακή μετά την πρώτη πανσέληνο που ακολουθεί την εαρινή ισημερία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW