Μέγας Αλέξανδρος: Το Netflix ετοιμάζει νέα σειρά και μάθαμε πότε θα παίξει!

“Η Δημιουργία Ενός Θεού”

Μέγας Αλέξανδρος

Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα το πρόγραμμα κυκλοφοριών του για τον Ιανουάριο, επιβεβαιώνοντας πως τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας θα εμπλουτίσει το ‘Alexander: The Making of a God’ στις 31 Ιανουαρίου του 2024. Πρόκειται για ένα νέο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που θα εστιάζει στη ζωή ενός εκ των δημοφιλέστερων Αρχαίων Ελλήνων, του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η σειρά αναμένεται να απαρτίζεται από έξι επεισόδια και στο τιμόνι της βρίσκεται ο Tony Mitchell, ο οποίος στο παρελνθόν είχε επιμεληθεί και το The Bible του History Channel.

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει:

Συνδυάζοντας συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσα από την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας.

Τον ρόλο του Μέγα Αλέξανδρου έχει αναλάβει ο Buck Braithwaite, τον οποίο μπορεί να έχετε δει στο πρόσφατο Fair Play του Netflix, ενώ θα παίξει και στο επερχόμενο Masters of the Air του Apple TV+. Από την άλλη, το ρόλο του Βασιλιά Δαρείου έχει αναλάβει ο Mido Hamada. Στη σειρά θα εμφανιστούν και διάφοροι ειδικοί, όπως για παράδειγμα ιστορικοί και αρχαιολόγοι, μεταξύ των οποίων η καταξιωμένη Ελληνίδα αρχαιολόγος Καλλιόπη Λημναίος-Παπακώστα.

Ακολουθούν οι πρώτες εικόνες από το Alexander: The Making of a God που δόθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW