Γυναίκες μοιράζονται τα χειρότερα πράγματα που ακούν σε dating apps: Tα βίντεο που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν

Δεν είναι κουλ, είναι αστείο και είναι το καλύτερο χειρότερο πράγμα της Δευτέρας σου

gynaikes_tiktok_newspolis

Αν χρησιμοποιείς dating apps, σίγουρα έχεις άβολα μηνύματα. Και στο Hinge, που μπορείς να βάλεις ένα φωνητικό μήνυμα για να απαντήσεις σε ερωτήσεις του app, τα πράγματα συχνά ξεπερνούν τα όρια του cringe που μπορείς να αντέξεις. Στο TikTok, λοιπόν, μοιράζονται τα καλύτερα χειρότερα που έχουν ακούσει, γίνονται viral και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Η Άννα Τέρνερ ανέβασε βίντεο στο οποίο έλεγε την απάντηση ενός χρήστη του Hinge στο «Μαζί μπορούμε να είμαστε χάλια σε…». «Μαζί μπορούμε να είμαστε χάλια στον χορό. Μου αρέσει να χορεύω, δεν φοβάμαι να βγω και να το κάνω. Δεν έχω ιδέα, βέβαια, οπότε μπορεί να μοιάζω τρελός, αλλά αν το θέλεις, τότε ναι, δεν με πειράζει».Τώρα, αν η ίδια η απάντηση δεν σου φαίνεται γελοία, το βίντεο της Άννα θα σου αλλάξει γνώμη. Έδωσε και όνομα στον νεαρό: Μπραντ Τσαντ.

@turnerannac Replying to @Bridget Schuster Brad Chad is back babyyy #hinge #voiceprompt ♬ original sound – anna turner

Κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν trend, όλες το θέλαμε, ωστόσο. Και το Μπραντ Τσαντ έγινε κωδικό όνομα για όλους εκείνους που αφήνουν περίεργα ηχητικά στο Hinge, θεωρώντας ότι είναι κουλ ενώ, στην πραγματικότητα, είναι το ακριβώς αντίθετο.

Ένας άλλος Μπραντ Τσαντ δηλώνει ότι συχνά του λένε πως μοιάζει με τον Τζον Μάγιερ ή τον Τζακ Χάρλοου κι ότι η φωνή του μοιάζει με του Μπομπ από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Βob’s Burgers.

@turnerannac Replying to @Bridget Schuster Brad Chad is back babyyy #hinge #voiceprompt ♬ original sound – anna turner

H @stefanija ζωγράφισε μουστάκι στο πρόσωπο της και έγινε ο Μπραντ Τσαντ που ζήτησε από τα κορίτσια του Hinge να μαντέψουν «τις προθέσεις του». «Στόχος μου είναι να βρω τη μία και μοναδική με την οποία θα ωριμάσω και θα κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι και, τελικά, θα είμαστε για πάντα δεμένοι. Ξέρω ότι μοιάζει υπερβολικό. Απλώς ταιριάζει στις αξίες μου», είπε. Και ναι, φαίνεται εντάξει απάντηση αν και τρομακτική. Το cringe έρχεται από την TikToker που του έδωσε αυτό το «κάτι παραπάνω».

@stefanijarose Replying to @rosiecheeks not him beatboxing and then laughing at himself hello #hingevoiceprompt #sandiego #hinge #hingevoicememo #777luckyfish #hingeboys #hingetrend #lol #imsofunny ♬ original sound – stefanija

Μπορεί να μην έχεις Hinge, μπορεί να μιλάς μόνο στο Bumble και το Feeld, αλλά τα παραπάνω TikToks θα σε κάνουν να το κατεβάσεις – έστω για να βρεις τον δικό σου Μπραντ Τσαντ.

 

Πηγή:Jenny.gr

Follow το Newspolis.gr  στο  Facebook, Twitter και στο Instagram για να μάθεις όλα τα νέα σε χρόνο dt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW