Απάτησε ο Λίονελ Μέσι την Αντονέλα;

Λίονελ Μέσι

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα μπλέκει τον Λίονελ Μέσι σε εξωσυζυγική σχέση.

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του αθλητισμού, φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον χωρισμό. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η «Directo do Miolo», μετά από 15 χρόνια γάμου, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ Λίονελ Μέσι απάτησε τη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών του, με γνωστή δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής.

Πρόκειται για την Σόφι Μαρτίνες, η οποία μάλιστα στο Instagram της έχει φωτογραφίες και βίντεο με τον Μέσι.

PSG player Lionel Messi, his wife Antonela Roccuzzo and their sons Thiago, Matteo and Ciro arrive for the 65th Ballon d'Or ceremony at Theatre du Chatelet, in Paris, Monday, Nov. 29, 2021. (AP Photo/Christophe Ena)

Στο βραζιλιάνικο αυτό δημοσίευμα το οποίο επικαλείται και πληροφορίες από τον ισπανικό Τύπο υποστηρίζεται ότι ο γάμος του Μέσι είναι σε κρίση μετά από 15 χρόνια και ο ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του κάνουν μια προσπάθεια να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω των παιδιών τους.

Στην Αργεντινή, ο Τύπος αναφέρει ότι το δημοσίευμα αυτό δεν είναι αληθές και μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι πρόκειται για μια αντίδραση των Βραζιλιάνων για την ήττα τους στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Μαρακανά στο οποίο νίκησε η Αλμπιτσελέστε.

ΠΗΓΗ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW