gamos_tiktok
gamos_tiktok

Το μήνυμα του γαμπρού την ώρα του γάμου που έγινε viral και άνοιξε μεγάλη κουβέντα (vid)

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε στο διαδίκτυο το μήνυμα ενός άνδρα την ώρα που παντρευόταν με την αγαπημένη του.

Ένας άνδρας πυροδότησε συζήτηση στο TikTok, με ένα βίντεο που ανέβασε από την ημέρα του γάμου του. Στο βίντεο φαίνεται να δείχνει ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα στους καλεσμένους του.

Την ώρα που ο γαμπρός δίνει μαζί με την σύντροφό του, τους όρκους στον ιερέα, εμφανίζει στην πλάτη του, το κινητό του τηλέφωνο, που έγραφε στην οθόνη με μεγάλα γράμματα «βοηθήστε με».

Το βίντεο έγινε αμέσως viral με περισσότερες από 34,5 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από τους χρήστες της πλατφόρμας.

«Προφανώς έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και υποθέτω το ίδιο και για την σύντροφό του. Ξέρει ποιον παντρεύεται. Λατρεύω τους ανθρώπους με αίσθηση του χιούμορ που μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις», έγραψε κάποιος.

«Ο πατέρας μου είχε βάλει ένα αντίστοιχο μήνυμα στο κάτω μέρος των παπουτσιών του. Όλοι γέλασαν. Ήταν πολύ αστείο», ανέφερε κάποιος άλλος.

@mrjexerWedding day blues!!!

♬ original sound – Mike Resendez999

Υπήρχαν όμως κι αυτοί που δεν βρήκαν χιουμοριστικό το βίντεο. «Αν ήταν ο μελλοντικός μου σύζυγος και έκανε κάτι τέτοιο μετά θα έψαχνε για γυναίκα», έγραψε ένας τρίτος χρήστης.

ΠΗΓΗ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW