Τι απέγιναν τα μέλη των Destiny`s Child όσο η Beyonce έκανε καριέρα;

destiny_child_newspolis

Οι Destiny’s Child έσκασαν μύτη στη μουσική σκηνή με ένα ντεμπούτο άλμπουμ το 1998.

Η Beyoncé Knowles-Carter, η Kelly Rowland, η LeToya Luckett και η LaTavia Roberson ήταν τα αρχικά τέσσερα μέλη του γκρουπ όταν πέτυχαν την πρώτη τους επιτυχία με το “No, No, No”.

Αν και η αγορά ήταν γεμάτη με άλλα γκρουπ κοριτσιών εκείνη την εποχή, όπως το TLC, οι Destiny’s Child χάραξαν τη δική τους γραμμή με το δικό τους στυλ υπογραφής. Οι στίχοι τους για τραγούδια όπως το “Bills, Bills, Bills” ήταν αυθόρμητοι και πιασάρικοι και γρήγορα κέρδισαν μια πιστή βάση γυναικείων θαυμαστών για τους δυναμικούς στίχους τους.

Παρά το γεγονός ότι ήταν 17 όταν κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, τα μέλη ήταν μόλις 9 ετών όταν σχημάτισαν το γκρουπ (προηγουμένως γνωστό ως Girls Tyme). Ως παιδιά, περνούσαν ατελείωτες ώρες κάνοντας πρόβες μαζί για να τελειοποιήσουν τη σκηνική τους παρουσία και τα φωνητικά.

Υπό τη διαχείριση του πατέρα της Beyoncé, Mathew, το συγκρότημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τις διαμάχες κατά τη διάρκεια της πορείας τους.

Η LaTavia Roberson ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Destiny’s Child. Σε ηλικία 9 ετών, τοποθετήθηκε στην ομάδα που αρχικά ονομαζόταν Girls Tyme. Πολύ πριν κλείσουν τη δισκογραφική τους συμφωνία, η Roberson και τα κορίτσια εμφανίστηκαν μαζί στο “Star Search”.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, τα κορίτσια είχαν μετονομαστεί σε Destiny’s Child. Παρά το γεγονός ότι πέτυχε τεράστια επιτυχία με τις φίλες της, η Roberson δεν περνούσε καθόλου καλά στο γκρουπ. Όλα ξεκίνησαν όταν η Roberson και η LeToya Luckett προσπάθησαν να απολύσουν τον μπαμπά της Beyonce ως μάνατζέρ της λόγω καταγγελιών για οικονομική κακοδιαχείριση. Σύμφωνα με τον Roberson, ουσιαστικά απολύθηκε από την ομάδα ως αντίποινα, σύμφωνα με το MTV.

«Aπό τότε που με απέλυσαν από το Destiny’s Child ημουν στο απόλυτο σκοτάδι – με παρενοχλούσε ο πατριός μου, έπεσα στην κατάχρηση ουσιών και άλλα τέτοια», είπε σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Billboard.

Ο χρόνος της Farrah Franklin στις Destiny’s Child ήταν λίγοι άγριοι μήνες. Η Franklin προσλήφθηκε για πρώτη φορά από το συγκρότημα ως έξτρα στο μουσικό βίντεο “Bills, Bills, Bills” το 1999. Μετά την απόλυση των LaTavia Roberson και LeToya Luckett από το συγκρότημα, ο Mathew Knowles έφερε την Franklin ως αντικαταστάτρια.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους θαυμαστές στο μουσικό βίντεο “Say My Name”, αλλά γρήγορα αντικαταστάθηκε στο γκρουπ προτού οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να μάθουν το όνομά της….

Η LeToya Luckett ήταν ένα άλλο ιδρυτικό μέλος των Destiny’s Child που φέρεται να απολύθηκε από το συγκρότημα το 1999 μετά από μια διαμάχη με τον Mathew Knowles. Τόσο η LeToya όσο η Latavia υπέβαλαν κοινή αγωγή κατά των Knowles και Destiny’s Child για παραβίαση συμβολαίου και δυσφήμιση. Αυτή η αγωγή διευθετήθηκε εξωδικαστικά το 2002, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Για τη LeToya η ζωή μετά τις Destiny’s Child δεν ήταν εύκολη. Από μια ομάδα κοριτσιών με κορυφαίες πωλήσεις έγινε στο σπίτι βλέποντας νέα μέλη να συγχρονίζονται με τα φωνητικά της στο βίντεο “Say My Name”… Βρήκε όμως το δρόμο της στην ηθοποϊία.

Παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε σόλο μουσική τόσο σταθερά όσο η Beyoncé η Kelly Rowland έχει βρει αρκετή επιτυχία από μόνη της. Το τελευταίο της EP κυκλοφόρησε το 2021 υπό τη δική της ανεξάρτητη δισκογραφική KTR Records.

Η τραγουδίστρια αξιοποιεί επίσης την πολυετή εμπειρία της στη μουσική βιομηχανία. Ήταν κριτής στο «X-Factor UK», ενώ η τραγουδίστρια βοήθησε στη δημιουργία του βρετανικού γκρουπ Little Mix.

Η Michelle Williams εντάχθηκε στις Destiny’s Child μαζί με τη Farrah Franklin το 2000. Ενώ η Franklin δεν άντεξε στο γκρουπ, η Williams τα κατάφερε. Έγινε ένα πολυαγαπημένο μέλος της τριάδας, γνωστής και ως DC3.

Τα ξεχωριστά φωνητικά της έκαναν τις αρμονίες στο άλμπουμ τους “Survivor” πιο απαλές από ποτέ. Με τη Williams, η επιτυχία του γκρουπ έφτασε σε νέα ύψη. Ωστόσο, οι Destiny’s Child συγκλόνισαν τους θαυμαστές τους όταν ανακοίνωσαν μια παύση στα τέλη του 2001. Το γκρουπ εξήγησε ότι ο καθένας θα ακολουθούσε σόλο δίσκους. Οι θαυμαστές περίμεναν ότι η Beyoncé θα ήταν η πρώτη που θα έβγαζε ένα σόλο άλμπουμ, αλλά η Williams ήταν αυτός που τολμούσε πρώτος.

Το 2002, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το σόλο ντεμπούτο άλμπουμ της, ένα γκόσπελ δίσκο με τίτλο “Heart to Yours”. Οι θαυμαστές του γκόσπελ ήταν λίγο δύσπιστοι και η τραγουδίστρια αντιμετώπισε κριτική επειδή τραγουδούσε γκόσπελ μουσική ενώ πριν “ντυνόταν προκλητικά” στην ποπ καριέρα της!

 

Πηγή: Pink.gr

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW