servirotes_xudaioi_pelates
servirotes_xudaioi_pelates

Στο Reddit, σερβιτόροι γράφουν για τους πιο αγενείς πελάτες

Ελπίζουμε να μην έχεις κάνει ποτέ, τίποτα από τα παρακάτω

Αν έχεις εργαστεί στον χώρο της εστίασης, ξέρεις πολύ καλά σε τι αναφερόμαστε. Παντού υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς και, μερικές φορές, πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, δεν είναι – και το μαθαίνεις με τον άσχημο τρόπο.

Ένα παράδειγμα είναι ότι δεν κάθεσαι σε μαγαζί που βλέπεις ότι κλείνει και σέβεσαι το ωράριο των εργαζομένων. Άλλο παράδειγμα, ότι δεν καλείς το άτομο που σε εξυπηρετεί χτυπώντας τα δάχτυλά σου – ούτε το αντιμετωπίζεις λες και είναι ο προσωπικός σου βοηθός.

Επειδή μερικά πράγματα καλό είναι να λέγονται, σερβιτόροι έγραψαν στο Reddit τις χειρότερες εμπειρίες τους. Ελπίζουμε να μην έχεις κάνει ποτέ, τίποτα από τα παρακάτω.
6 πράγματα που έχουν γίνει πανάκριβα και δεν αξίζουν τα λεφτά μας, σύμφωνα με το Reddit
#NOW
6 πράγματα που έχουν γίνει πανάκριβα και δεν αξίζουν τα λεφτά μας, σύμφωνα με το Reddit

«Ποιοι είναι οι χειρότεροι πελάτες που είχατε ποτέ;», ρωτάει ένας χρήστης. Οι απαντήσεις είναι τρομακτικές.

  • «Αυτοί που έρχονται μετά την εκκλησία».
  • «Οι influencers και οι local celebrities. Θέλω να πω, κυριολεκτικά σέρβιρα τον Γκόρντον Ράμσεϊ και ήταν σαν άγγελος, πολύ χαρούμενος με το γεύμα του και με την εξυπηρέτηση. Στο μεταξύ, οι ντόπιοι celebrities δεν ευχαριστιούνταν με τίποτα, πάντα απαιτούσαν εκπτώσεις».
  • «Αυτοί που ξέρουν τον ιδιοκτήτη. Ναι, ξέρω ότι τον ξέρεις, δεν με νοιάζει αν σου είπε στο τηλέφωνο ότι μπορείς να πιεις δωρεάν – θα πρέπει να τον ρωτήσω προσωπικά τι είναι κερασμένο και τι όχι. Το να μου μιλάς άσχημα, δεν διευκολύνει τη διαδικασία».
  • «Με έβρισε χυδαία επειδή το υπόλοιπο στην κάρτα της, δεν κάλυπτε τον λογαριασμό».
  • «Πελάτης μου μιλούσε άσχημα, οπότε κάλεσα τον υπεύθυνό μου για να το αναλάβει. Και ο πελάτης μου ούρλιαξε: “Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς την κακή κριτική, να μην δουλεύεις εδώ”. Εντωμεταξύ δεν ήταν κακή κριτική, ήταν αγενέστατα σχόλια για την ικανότητά μου να εργαστώ».
  • «Σπούδαζα ιατρική και μου είπε: “Να γιατί δουλεύεις σερβιτόρος. Είσαι υπερβολικά χαζός για να κάνεις οτιδήποτε άλλο”».

ΠΗΓΗ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW