pilidis_karpouzidou_gamos

Παντρεύτηκαν ο Γιώργος Πιλίδης και η Όλγα Καρπουζίδου – Εκείνη με φουντωτό νυφικό, δαντέλα και στρας και ο γαμπρός στα μαύρα

Οι πρώτες εικόνες από το μυστήριο

Πολλοί είναι οι χωρισμοί των διάσημων ζευγαριών τους τελευταίους μήνες, ωστόσο πολλοί είναι και οι νέοι δεσμοί, αλλά και οι γάμοι αυτών. Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, μάλιστα, έγινε γνωστό πως ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πιλίδη και την αγαπημένη του Όλγα Καρπουζίδου. Ο πρώην παίκτης του Survivor και πυγμάχος περίμενε την γυναίκα της ζωής του σε ναό στις Αχαρνές, με εκείνη να καταφθάνει με το φουντωτό νυφικό της, με δαντέλα στο επάνω μέρος, πέπλο στα μαλλιά και στρας στην φούστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνος είναι 23 ετών, ενώ η πλέον σύζυγός του 21. Μάλιστα, εκείνη ασχολείται με την αισθητική και ένα από τα κοινά τους στοιχεία είναι η αγάπη τους για τα ταξίδια.

Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο του Γιώργου Πιλίδη και της Όλγας Καρπουζίδου

Οι δυο τους, γενικότερα, έχουν επιλέξει να αφήνουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στα social media τους είναι πολύ διακριτικοί, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν πολλά στιγμιότυπα από το μυστήριο ή το γλέντι τους, ωστόσο εκεί βρέθηκε ο Ηλίας Γκότσης, επίσης πρώην παίκτης του ριάλιτι, ο οποίος δημοσίευσε στο δικό του προφίλ στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που χόρευαν τον χορό του Ησαΐα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα, με την πρώτη να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό βίντεο από τον πρώτο χορό τους.

Η τελευταία τους κοινή δημόσια έξοδος

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, βέβαια, τους “πέτυχε” σε έξοδό τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων την ώρα που έκαναν τα τελευταία τους ψώνια πριν ταξιδέψει.

Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, με εκείνη να τραβά το βλέμμα όλων πάνω της, με τα μακριά της μαλλιά και την ομορφιά της, καθώς “έλαμπε” χωρίς να φοράει πολύ μακιγιάζ ή έντονα ρούχα.

Γιώργος Πιλίδης  Όλγα Καρπουζίδου

Γιώργος Πιλίδης κοπέλα

Γιώργος Πιλίδης σύντροφος

ΠΗΓΗ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW