Κρήτη: Τρικούβερτο γλέντι μετά τον γάμο του 41χρονου Κωστή με την 82χρονη Παρασκιώ – Δείτε βίντεο

newspolis_kouskous_kriti_gamos_kosti

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα που έγινε η δεξίωση του γάμου του ζευγαριού – Γλέντησαν με κρητικά τραγούδια και χωρούς.

Με ένα τρικούβερτο γλέντι ολοκλήρωσαν τον γάμο τους ο 41χρονος Κωστής και η 82χρονη Παρασκιώ, που απέδειξαν ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα της Κυριακής (10/9) στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνος στην Κρήτη.

Πλήθος κόσμου έσπευσε τόσο στον γάμο όσο και στο γλέντι, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του ζευγαριού, που έλαμπε από ευτυχία.

@maria_vouchoura Είσοδος-πρώτος χορός Κωστή-Παρασκιό #wedding #weddingtiktok #weddingcrete #kostisparaskio #fy #fyp #crete ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρία Βουχούρα

Η Παρασκιώ φορούσε ένα απλό νυφικό, ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα μαύρο t-shirt και φυσικά, το παραδοσιακό λευκό σαρίκι. Πολλοί ήταν και οι κουμπάροι του ζευγαριού, όπως ήταν η επιθυμία του Κωστή, ήδη από τον αρραβώνα του.

Ο Κωστής και η Παρασκιώ μπήκαν στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι «Αντικριστά» της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα. Ωστόσο το γλέντι έγινε με κρητικά τραγούδια και χορούς.

@myrsini_pat #gamos_10/9/23 #paraskiw_kwstas💒 ♬ πρωτότυπος ήχος – Chris

Χαιρέτησαν τον κόσμο, έκοψαν τη γαμήλια τούρτα και ο Κωστής, αφού έδωσε μια κουταλιά από το γλυκό στην Παρασκιώ, φρόντισε να φάει και ο ίδιος.

@_manioudakiss_ #mpesfypgamw #fy #fypシ #fyp #grecce ♬ πρωτότυπος ήχος – Chris

Πηγή: protothema.gr

Follow το Newspolis.gr στο Google News. Θα μάθεις πρώτος τα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Follow το Newspolis.gr  στο  Facebook, Twitter και στο Instagram για να μάθεις όλα τα νέα σε χρόνο dt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW