garifalia_kalifoni
garifalia_kalifoni

«Κάτι άλλο; Δεν θέλω να μιλάω καν για αυτό» ‑ Η αντίδραση της Καληφώνη σε ερωτήσεις για τα δώρα που της κάνει ο Μάστορας

Θα την δούμε στην τηλεόραση;

Το απόγευμα της Δευτέρας 6/11 η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι για την Η&Μ η οποία ξεκινά τη συνεργασία της με τον οίκο Rabanne. Το μοντέλο λοιπόν, στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Φυσικά δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Μάλιστα, πρόσφατα πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα. Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα στο σπίτι του τραγουδιστή στο κέντρο της Αθήνας.

Η αντίδραση της Καληφώνη σε ερωτήσεις για τον Χρήστο Μάστορα

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, βλέποντας και την εμφάνιση της, την ρώτησαν για την τσάντα γνωστού οίκου που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της. «Κάτι άλλο; Η τσάντα που φοράω είναι δώρο του Χρήστου Μάστορα. Έχει γούστο», ήταν η αντίδραση της Γαρυφαλλιάς.

Ωστόσο, οι ερωτήσεις περί δώρων συνεχίστηκαν, με την ίδια να απαντάει: «Παιδιά δεν τα υπολογίζω αυτά δεν τα κοιτάζω, δεν θέλω να μιλάω καν για αυτό».

Σχετικά με τα επαγγελματικά της, ανέφερε: «Δεν ενδιαφέρει η τηλεόραση, δεν το έχω. Νιώθω άβολα δεν είναι για εμένα».

Οι δηλώσεις για τη σχέση τους

Στα πλαίσια του δημοφιλούς περιοδικού γάμου “Yes I do”, το μοντέλο θα ντυθεί νύφη, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα και στην πραγματική της ζωή. Στα backstage της φωτογράφισης βρέθηκε η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακού “Γειά σου”, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και της απέσπασε κάποιες δηλώσεις για τη σχέση της.

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά… Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της.

[ΠΗΓΗ]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW