katerina_lexou_tonight_show_newspolis

Κατερίνα Λέχου: «Αυτό το παιδί που έχουμε με τον Μάνο, τη σχέση μας, θέλουμε να είναι εκεί»

Εντυπωσιακή και σε πολύ καλή διάθεση εμφανίστηκε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή The 2night Show σε μία σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά Η μάγισσα, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αρχικά παραδέχτηκε: «Πιστεύω στο κακό μάτι, είναι ενέργεια».

lexou-2.jpg

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Μάνο τον σύζυγό μου, είμαστε μαζί 16 χρόνια. Αυτή τη βαθιά συγγένεια που νιώθω με τον Μάνο καιι αυτό το παιδί που έχουμε, τη σχέση μας, είναι εκεί, θέλουμε να είναι εκεί. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει».

Στην ερώτηση γιατί δεν πήγε για τρίτη χρονιά το «Ευτυχισμένοι μαζί» που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία και συνεχίζει στις επαναλήψεις να κερδίζει τους τηλεθεατές, η Κατερίνα Λέχου παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές: «Δεν θέλαμε ούτε εγώ, ούτε ο Γιάννης Μπέζος να συνεχιστεί για Τρίτη χρονιά η σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, κουραστήκαμε».

lexou-3.jpg
Και συνέχισε σχολιάζοντας: «Πιστεύω ότι όταν τελειώνει μια σειρά πρέπει να μπαίνει τελεία. Δεν πιστεύω στις επαναλήψεις και στα remake… Δεν γυρίζει πίσω ο χρόνος, δεν επαναλαμβάνονται τα πράγματα. Πρέπει να προχωράμε μπροστά. Εμένα μ’ αρέσει να ρισκάρω».

Αναφερόμενη στην απόφασή της από την κωμωδία να μεταπηδά στο δράμα, η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε: «Στα δραματικά έργα κανιβαλίζουμε τους εαυτούς μας».

Σε ό,τι αφορά τους ρόλους που αναλαμβάνει, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Νιώθω πάντα ότι είμαι «πρωτάκι» όταν παίρνω έναν ρόλο».

lexou-eytixismenoi-mazi.jpg
Όσο για το τι πιστεύει πως χρειάζεται ένας ηθοποιός για να πετύχει, η Κατερίνα Λέχου τόνισε: «Το ταλέντο είναι το τελευταίο που χρειάζεται ένας ηθοποιός, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο χαρακτήρας και η συνέπεια στη δουλειά σου και τελευταίο είναι το ταλέντο».

Η Κατερίνα Λέχου συνέχισε μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν τη σήμερον ημέρα: «Μετά τον εγκλεισμό υπάρχει βία, σαν να σιγόβραζε μία χύτρα και να έφυγε ξαφνικά το καπάκι. Βλέπεις μια αγριότητα να σκοτώνουν».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Λέχου:

Πηγή : Gossip-tv.gr

Follow το Newspolis.gr  στο  Facebook, Twitter και στο Instagram για να μάθεις όλα τα νέα σε χρόνο dt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW