raptis_gamos_newspolis

Επιβεβαίωσε το μυστικό του γάμο ο Νικόλας Ράπτης – Η πρώτη φωτογραφία με τη νύφη στην εκκλησία

Έπιναν στην Αντίπαρο μέχρι το πρωί

Ο Νικόλας Ράπτης μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πρόσφατα όμως είχε αποκαλύψει, πως έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, σε ένα ταξίδι τους στην ”Πόλη του φωτός”.

Μέσα στις αρχές του Σεπτέμβρη το μυστήριο έγινε – υπό άκρα μυστικότητα – ωστόσο μέσα από μία καλεσμένη αποκαλύφθηκε το γεγονός (δείτε εδώ). Μέσα από ένα instagram story λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαιώθηκαν τα ευχάριστα.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Τετάρτης 20/9 ο Νικόλας Ράπτης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο, χωρίς να δείχνει τα πρόσωπα εκείνου και της νύφης, διατηρώντας έτσι ακόμα ένα μυστήριο.

Η πρώτη ανάρτηση του Νικόλα Ράπτη από το γάμο του
«Πήγαμε με τον Πουρέ,την οικογένεια και τους φίλους μας στη Παρτάρα της ζωής μας! Σας ευχαριστούμε όλους που πίνατε μέχρι το πρωί! 02/09/2023», έγραψε ο Νικόλας Ράπτης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolas Raptis (@raptis_nick)

«Της έκανα πρόταση γονατιστός»
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Νικόλας Ράπτης και μίλησε για την απόφαση του να ντυθεί γαμπρός. Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το χαρακτήρα του, αλλά και για το ταξίδι του στην «πόλη του φωτός», που έγινε η αφορμή για να κάνει το μεγάλο βήμα.

«Με τη σύντροφό μου είμαστε έξι χρόνια μαζί, καταλαβαίνεις ότι όταν με έναν άνθρωπο είστε πολλά χρόνια μαζί είναι λίγο άβολες αυτές τις στιγμές. Δεν είμαι γενικά διαχυτικός, δε λέω εύκολα σ’αγαπω. Το ταξίδι στο Παρίσι δεν έγινε έπι τούτου, απλά όταν βρεθήκαμε εκεί είπα τώρα είναι η στιγμή. Γονάτισα πάντως για να κα΄νω πρόταση όπως στις ταινίες, αλλά μετά σηκώθηκα πολύ δύσκολα» σημείωσε με χιούμορ, ενώ παραδέχθηκε ότι είχε πολύ άγχος.

Πηγή:Youweekly

Follow το Newspolis.gr  στο  Facebook, Twitter και στο Instagram για να μάθεις όλα τα νέα σε χρόνο dt

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW