tsakgrinoiu5

Έλενα Τσαγκρινού: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος της με τον DJ Stephan

Πότε πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένo της

Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε πότε παντρεύεται με τον αγαπημένο της DJ Stephan αλλά και την ατυχία με το δαχτυλίδι της.

Η πρόταση γάμου εστην τραγουδίστρια έγινε το καλοκαίρι σε κλαμπ του Πειραιά, όπου εμφανίστηκε ο σύντροφός της με τον Sin Boy. Ο DJ Stephan διέκοψε το μουσικό πρόγραμμα και κάλεσε την τραγουδίστρια στην κονσόλα για να γονατίσει στη συνέχεια και να της ζητήσει να τον παντρευτεί

Τη στιγμή απαθανάτισαν εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν εκεί και τα βίντεο από την πρόταση γάμου ανέβηκαν στο Instagram. «Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!» φώναξε ο DJ Stephan και πρόσφερε στην Έλενα Τσαγκρινού ένα μονόπετρο. Όταν είπε το «Ναι» ο κόσμος άρχισε να τους χειροκροτά.

Πότε θα γίνει ο γάμος
Η Έλενα Τσαγκρινού σε βραδινή της έξοδο παραχώρησε δηλώσεις στους ρεπόρτερς των τηλεοπτικών καναλιών. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πότε πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένος της, DJ Stephan.

«Είναι στα σχέδια μας, πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι να σας καλέσουμε. Έχει γίνει η πρόταση δεν έχω ξεκινήσει να βλέπω νυφικά. Το δαχτυλίδι μου έχει σταλεί σε επισκευή γιατί δεν ξέρω ποιος με μία μάτιασε αλλά έφυγε ένα στρας. Η πρόταση γάμου έγινε σε κλαμπ με πάνω από 2000 άτομα, το καλοκαίρι, έπεσε στα πόδια μου… πολύ προσωπική στιγμή αλλά έγινε σαν μία παρέα» απάντησε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε πως μέχρι το καλοκαίρι θα ντυθεί νυφούλα.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW