SAMPRINA1_newspolis
SAMPRINA1_newspolis

Σαμπρίνα: «Έπαθα σοκ, για αυτό που συνέβη στον πρώην σύζυγο και τον γιο μας, το έμαθα από δημοσιογράφο»

Η Σαμπρίνα μίλησε για τον καβγά στον οποίο ενεπλάκησαν ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος τους σε νυχτερινό μαγαζί στον Βόλο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Πρωινό» την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και αποκάλυψε ότι πληροφορήθηκε την είδηση από δημοσιογράφο, καθώς δεν της το είπε ο γιος της επειδή δεν ήθελε να την τρομάξει.

Αρχικά, η Σαμπρίνα δήλωσε: «Αυτό που εμένα με έχει εξοργίσει είναι ότι κατηγορούνται για κάτι, ενώ αυτό που έγινε είναι ότι δύο άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι έξω από το μαγαζί, αφού είχαν διαπληκτιστεί πρώτα κι επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και πυροβολούσαν αδιάκριτα. Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο πρώην σύζυγός μου με τον γιο μου τους ακολούθησαν για να μην τους χάσουν, για να τους εντοπίσουν. Πυροβολούσαν αδιάκριτα τους θαμώνες. Θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο πρώην άνδρας μου ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνοι πήγαιναν να φύγουν και τους ακολούθησαν. Μάλλον οι άλλοι πρέπει να τρόμαξαν και να πήγαν στην αστυνομία και βγαίνοντας ο ένας, έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Δεν ήξεραν αν το όπλο είναι άσφαιρο, ξέρουν ότι πυροβολούσε και μάλιστα ο άνθρωπος έχει βγει από το νοσοκομείο. Δεν έπαθε κάτι. Τραυματίστηκε την ώρα που τον έριξαν κάτω» .

Στο τέλος, είπε η Σαμπρίνα: «Το παιδί μου είναι καλά, δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και δεν μου το είπε άμεσα. Το έμαθα από δημοσιογράφο που μου το είπε και έπαθα σοκ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε μιλήσει, είναι στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο αυτό το γεγονός» .

_SAMPRINA_LIADELIS
Σαμπρίνα και Παναγιώτης Λιαδέλης με τον γιο τους το 2006

Το περιστατικό

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στον 49χρονο πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη και σε ακόμα επτά άτομα για συμπλοκή με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από μπαρ στο κέντρο του Βόλου.

Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν θαμώνες του καταστήματος πιάστηκαν στα χέρια. Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής είχαν έντονη λογομαχία με άλλον θαμώνα αλλά και υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου και μετά αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπίζοντας τον πανικό στους θαμώνες του μπαρ και τους περαστικούς. Ακολούθησε ο ξυλοδαρμός τους με κλοτσιές και μπουνιές από πέντε υπαλλήλους, αλλά και τον πρώην καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος φέρεται ότι έχει σχέση με την ιδιοκτησία του καταστήματος.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο Αλβανούς τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που πέρασαν χειροπέδες στους εμπλεκομένους στο επεισόδιο, μεταξύ των οποίων και στον βετεράνο μπασκετμπολίστα. Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: Protothema.gr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW