Αρχική / Trash / Margot Robbie: Η κινηματογραφική Barbie.
Margot Robbie

Margot Robbie: Η κινηματογραφική Barbie.

Η ιδέα για να γυριστεί μία κινηματογραφική ταινία για την Barbie είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό. Αρχικά μάλιστα είχαν σκεφτεί τη κωμική ηθοποιό Amy Schumer στον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας όχι και τόσο τέλειας Barbie, ωστόσο η ηθοποιός απέρριψε το project αυτό το 2017 λόγω φορτωμένου προγράμματος.

”Είμαι πολύ πιεσμένη, ωστόσο ανυπομονώ να δω την ταινία Barbie στην μεγάλη οθόνη”, είχε πει τότε.

Amy Schumer

Αν και αρκετοί fans στεναχωρήθηκαν με αυτήν την ανακοίνωση της Amy Schumer, τα νέα γρήγορα έγιναν ευχάριστα όταν νέα παραγωγός και πρωταγωνίστρια της ταινίας ακούστηκε ότι θα είναι η Margot Robbie.

Margot Robbie: Ενσαρκώνει το ρόλο της Barbie σε σχετική ταινία!

Μιλώντας αναφορικά με το cast της ταινίας η Margot ανέφερε ότι:

”Το παιχνίδι με τη Barbie προάγει την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία στο ταξίδι ενός παιδιού προς την ανακάλυψη του εαυτού του.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα brands που κυκλοφορούν, η Barbie είναι αυτή που είχε την δύναμη να κάνει ένα παιδί να φανταστεί τον εαυτό του σε διάφορους ρόλους, από πριγκίπισσα μέχρι πρόεδρος.

Είναι επομένως τιμή μου που θα αναλάβω την παραγωγή της ταινίας και την ενσάρκωση ενός ρόλου που θεωρώ ότι θα έχει απίστευτα θετική ανταπόκριση σε παιδιά και κοινό από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Vogue υποστηρίζει ότι ο χαρακτήρας της Barbie κατά τη διάρκεια των χρόνων έχει προωθήσει μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. Αντίθετα σε αυτό με δήλωσή της η Margot ανέφερε ότι στην ταινία σκοπεύει να ασχοληθεί με το μυαλό και όχι με το σώμα του χαρακτήρα.

Ανυπομονούμε επομένως να μάθουμε στην πορεία περισσότερα αναφορικά με την πλοκή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Μέχρι τότε…υπομονή!

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στις φήμες και τα δημοσιεύματα που τα τελευταία 24ωρα έκαναν την εμφάνισή τους και ήθελαν …