Αρχική / Trash / Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλάει για όσα τον κατηγορούν.
Ευθύμης Ζησάκης

Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλάει για όσα τον κατηγορούν.

Ο Ευθύμης Ζησάκης τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα και όχι με τον καλύτερο τρόπο, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κατηγορηθεί για ασυνέπεια στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αυτή η ασυνέπεια μάλιστα οδήγησε στη λήξη συνεργασιών και στη δημιουργία δυσαρέσκειας από την πλευρά των συνεργατών του.

Ύστερα λοιπόν από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, μέσα από την οποία αναφέρθηκε στην όλη κατάσταση δίνοντας μάλιστα δίκιο σε όλους αυτούς που τον κατηγόρησαν τελευταία.

Παρακάτω έχουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο Ευθύμης Ζησάκης, όπου ανέφερε:

«Δικαίως λέγονται όλα αυτά. Είμαι λίγο μετά τα 30 και έχω μπει σε μια διαδικασία να σκεφτώ πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Εκτίθεμαι εδώ και 6 χρόνια, από όταν τελείωσα την σχολή θεάτρου, με αποτέλεσμα το θετικό και αρνητικό πρόσημο του κόσμου και των συνεργατών.

Δέχτηκα το θετικό και ήρθε η στιγμή να δεχτώ και το αρνητικό, όχι άδικα. Θα πω μια φράση, γιατί μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω: Ο καθένας έχει τους δαίμονές του.

Είχα την τύχη ή την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά. Μιλάω πολύ ειλικρινά και δίχως καμία υπερβολή. Στα social media μπορεί να έρχονται την ημέρα 80-100 μηνύματα από ανθρώπους άγνωστους και λένε «Ευθύμη μου είμαστε μαζί σου, αλλά γιατί»!

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

Ο Κώστας Βουτσάς αποχώρησε από την συνέχεια της παράστασης “Σμύρνη Μου Αγαπημένη”

Η παράσταση Σμύρνη Μου Αγαπημένη επιστρέφει ξανά στο θέατρο, ωστόσο δεν θα είναι ίδια. Ο Κώστας Βουτσάς αποχώρησε από …