Αρχική / Paparazzi / Avengers: Endgame. Κυκλοφόρησε το πρώτο official trailer
Avengers: Endgame

Avengers: Endgame. Κυκλοφόρησε το πρώτο official trailer

Το πρώτο official trailer της ταινίας Avengers 4, που ονομάζεται επίσημα Avengers: Endgame μόλις κυκλοφόρησε, γιορτάζοντας έτσι τα 10 χρόνια επιτυχίας της Marvel στη δημιουργία του Cinematic Universe.


Avengers – Νέο τρέιλερ

Το τέλος είναι κομμάτι του ταξιδιού

Posted by Marvel on Friday, December 7, 2018

Είναι ένα ταξίδι που αφορά σε όλα όσα συνέβησαν την τελευταία δεκαετία – από την πρώτη προσπάθεια του Tony Stark ως Iron Man στην καταστροφική μάχη κατά του Thanos στην ταινία Avengers: Infinity War, η οποία κυκλοφόρησε μέσα στο 2018.

Στο trailer βλέπουμε τους περισσότερους από τους ισχυρότερους ήρωες της Γης να εξακολουθούν να θρηνούν την απώλεια των στενών φίλων τους που εξαλείφθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ταινίας
Avengers.

Η Marvel έχει προσπαθήσει να κρατήσει κρυφή την εξέλιξη που αναμένεται να δούμε στο Avengers: Endgame και έτσι στο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε ελάχιστα πράγματα που αφορούν στην τελευταία μάχη των ηρώων εναντίον του Thanos.

Η ταινία Avengers: Endgame αποτελεί την τελευταία ταινία από αυτήν την εκδοχή του Cinematic Universe της Marvel, η οποία περιλαμβάνει 22 ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας Spider-Man: Homecoming και της επερχόμενης με τίτλο Captain Marvel.

Έτσι το Avengers 4 θα είναι η τελευταία ταινία της Marvel για ορισμένους βασικούς ηθοποιούς, όπως ο Chris Evans, ο οποίος φαίνεται ότι αποχαιρετά τον χαρακτήρα του ως Captain America.

Για τους υπόλοιπους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως οι Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner και Chris Hemsworth δεν έχει ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο για το μέλλον τους ως avengers.

Η ταινία Avengers: Endgame θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, νωρίτερα δηλαδή από ότι είχαν αρχικά προβλέψει. Της ταινίας αυτής θα προηγηθεί η ταινία Captain Marvel, ενώ επίσης θα ακολουθήσει το Spider-Man: Far From Home.

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

Τζένη Θεωνά: Η πρώτη φωτογραφία με τον Δήμο Αναστασιάδη μετά τη γέννηση του γιου τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Θεωνά καθώς πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο …