Έκτακτα Νέα
Αρχική / Queen / Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για ωραία, καλοσχηματισμένα φρύδια.

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για ωραία, καλοσχηματισμένα φρύδια.

Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό του προσώπου που πρέπει να τονιστεί καθώς αναδεικνύει το βλέμμα, αυτό είναι τα φρύδια. Και σαν να μην ήταν ήδη αρκετό που γνωρίζαμε ότι ανάλογα με το γέμισμα που κάνουμε στα φρύδια μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς το πρόσωπό μας, τώρα έχουμε και την επιστημονική απόδειξη ότι το πρόσωπό μας μπορεί να φανεί εντελώς διαφορετικό ανάλογα με το χρώμα και σχήμα των φρυδιών μας.

Χάρη σε αυτή τη μελέτη γνωρίζουμε πλέον ότι έχοντας ελαφρά βαμμένα, αραιά και χωρίς ιδιαίτερο σχήμα φρύδια, φαινόμαστε μεγαλύτερες στα μάτια των άλλων, καθώς όλα σχετίζονται με την αντίθεση του προσώπου και οι makeup artists το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι ειδικοί στον τομέα της ομορφιάς συμφωνούν ότι το μακιγιάζ των φρυδιών είναι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια στο μακιγιάζ.

Αν παρατηρήσετε μάλιστα τις τάσεις των φρυδιών κατά τη διάρκεια των χρόνων (κατά τη δεκαετία των 90’s το trend πρόσταζε λεπτά φρύδια, η επόμενη δεκαετία ήθελε πιο καθορισμένα και με γωνίες σχήματα, ενώ πρόσφατα στην μόδα ήρθαν τα πιο γεμάτα και φυσικά φρύδια), φαίνεται ότι έχουμε περάσει από διάφορες λάθος επιλογές. Ακόμα και πολλοί διάσημοι έχουν εμφανιστεί με πολύ κακά φρύδια τα τελευταία χρόνια.

Angelina Jolie

Picture 1 of 4

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι όσοι πειραματίζονται με τα φρύδια τους είναι κακό, για αυτό μάλιστα προκειμένου να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εσάς, παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις καλύτερες brow powders της αγοράς. Τα προϊόντα για τα φρύδια που είναι σε μορφή πούδρας είναι τέλεια για να πειραματιστείτε εάν ξεκινάτε τώρα με το μακιγιάζ, καθώς δίνουν την πιο φυσική απόδοση στα φρύδια, ενώ παράλληλα είναι πολύ εύκολο να διορθώσετε τυχόν λάθος που μπορεί να κάνετε. 

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη πούδρα φρυδιών για εσάς.

Όταν επιλέγετε χρώμα, το κλειδί είναι να το ταιριάξετε με το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά παράλληλα να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει και με τον τόνο του δέρματός σας. Ένα tip που μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο είναι να επιλέξετε χρώμα που είναι από ένα έως δύο τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σας. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να χτίσετε πάνω στο χρώμα καθώς μπορείτε να διαμορφώνετε τα φρύδια σας, χωρίς να τα κάνετε πολύ σκοτεινά.

Παράλληλα σημαντικός είναι και ο τρόπος που θα εφαρμόσετε το brow powder, μιας και η χρήση μιας γωνιακής βούρτσας φρυδιών είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να είστε ακριβείς στις κινήσεις σας. Όποιο λοιπόν και αν είναι το στυλ φρυδιών που σας αρέσει και σας ταιριάζει βέβαια, μπορείτε εύκολα να το πετύχετε με το σωστό προϊόν. Κάντε επομένως κλικ στο παραπάνω slideshow για να ανακαλύψετε μερικές από τις καλύτερες brow powders που κυκλοφορούν στην αγορά.

Anastasia Beverly Hills

Picture 1 of 8

 

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …