Έκτακτα Νέα
Αρχική / Queen / Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.
πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, επιβαρύνοντας την ξηρότητα του προσώπου μας.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να επενδύσουμε αυτό το διάστημα σε skin-care προϊόντα τα οποία θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα μας και θα την επαναφέρουν στα κανονικά της επίπεδα.

Ωστόσο και τα πιο καλά ενυδατικά προϊόντα δεν θα κάνουν από μόνα τους θαύματα αν δεν τα συνδυάσουμε με αντίστοιχα ενυδατικά προϊόντα μακιγιάζ. Αυτό λοιπόν αφορά και τις πούδρες, στις οποίες αποφασίσαμε να εστιάσουμε σήμερα.

πούδρες

Η λάθος επιλογή πούδρας ή η χρήση μεγάλης ποσότητας αυτής σε συνδυασμό με την ξηρότητα μπορεί να δημιουργήσει έντονα μπαλώματα στο πρόσωπο, αφήνοντας την ξηροδερμία να φανεί. Αυτό μάλιστα κατά την διάρκεια του χειμώνα μπορεί να συμβεί ακόμα και σε επιδερμίδες που είναι λιπαρές, για αυτό και είναι πολύ σημαντική η σωστή ενυδάτωση.

Μια ”ενυδατική” επομένως πούδρα βοηθά στη διατήρηση των ενυδατικών στοιχείων που έχουν η κρέμα ή το serum που χρησιμοποιείτε, ενώ παράλληλα αποτρέπει την έκρηξη λιπαρότητας στα πρόσωπα που αυτή εμφανίζεται.

Παρακάτω λοιπόν έχουμε συγκεντρώσει κάποιες πούδρες που θα σας βοηθήσουν στην ξηρότητα που προκαλεί το κρύο αυτήν την περίοδο.

Smashbox: Halo hydrating powder
Bareminerals Mineral Veil Finishing Powder
πούδρες
Becca Cosmetics: Hydra mist set and refresh powder
Charlotte Tilbury: Airbrush flawless finish skin
Nars: Soft Velvet Pressed powder
Marc Jacobs: Finish line perfecting coconut setting powder

Διαβάστε επίσης: ”Αγαπημένα color-corrector concealers”

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

Αγαπημένα color-corrector concealers

Τα concealers που λειτουργούν ως διορθωτές χρώματος είναι ιδιαίτερα βοηθητικά στη δημιουργία μίας αψεγάδιαστης επιδερμίδας. …