Έκτακτα Νέα
Αρχική / Queen / Πώς να φορέσετε τα Vintage T-Shirts σας;

Πώς να φορέσετε τα Vintage T-Shirts σας;

Τα Vintage μπλουζάκια είναι διαχρονικά και βρίσκονται πάντα μέσα σε μία ντουλάπια, ακριβώς όπως τα biker jackets και τα μαύρα ως τον αστράγαλο μποτάκια. Τα vintage t-shirts είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε μία ντουλάπα, επειδή αφενός είναι πολύ άνετα και αφετέρου προσθέτουν μία ξεχωριστή νότα σε ένα outfit. Μάλιστα για όσες το σκέφτεστε, δεν έχει καμία σημασία αν το t-shirt σας είναι vintage ή ολοκαίνουργιο με μία φθαρμένη πινελιά πάνω του, καθώς και στις δύο περιπτώσεις εξακολουθεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα στο look.

Ένα vintage T-shirt που συνδυάζεται με τζιν είναι ένα διαχρονικό κλασικό κομμάτι, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος τρόπος να το φορέσετε στην καθημερινότητά σας. Αυτό το ρετρό μπλουζάκι μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οτιδήποτε και μάλιστα πολλές φορές αυτού του είδους τα t-shirts συνδυασμένα με ρούχα που δεν πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να ταιριάζουν, δημιουργούν τις καλύτερες εμφανίσεις.

Διαφορετικοί συνδυασμοί στο στυλ αποδεικνύουν ότι με τις σωστές επιλογές, τα vintage μπλουζάκια μπορούν να φορεθούν σχεδόν οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να τα φοράτε απλώς εκείνα τα Σαββατοκύριακα που απλά βαριέστε να ασχοληθείτε με το look σας, αντίθετα τέτοια κομμάτια μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με τον τρόπο που α συνδυάζετε.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ξεθάψετε όλα τα vintage t-shirts σας από την ντουλάπα και να κάνετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς, ώστε να κλέψετε τα βλέμματα των γύρω σας.

1

Picture 1 of 20

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …