Έκτακτα Νέα
Αρχική / Queen / Οι τρύπες στα αθλητικά ρούχα είναι η νέα μεγάλη τάση.
αθλητικά ρούχα

Οι τρύπες στα αθλητικά ρούχα είναι η νέα μεγάλη τάση.

Τα αθλητικά ρούχα πάντα είχαν να κάνουν με υφάσματα που αναπνέουν, ώστε να μπορούν να περιορίζουν την μεγάλη ποσότητα ιδρώτα, αλλά και να διευκολύνουν στην άσκηση.

Τώρα μάλιστα οι αθλητικές βιομηχανίες έχουν επενδύσει ακόμα περισσότερο στα υφάσματα των αθλητικών ρούχων, ανοίγοντας έτσι μία εντελώς καινούρια μοδάτη – θα έλεγε κανείς – πλέον κατηγόρια. Νέα trends και στυλ υιοθετούνται έτσι και στα ρούχα που προορίζονται για αθλητικές δραστηριότητες.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα brands βλέπουμε να υιοθετούν ένα νέο trend και συγκεκριμένα να δημιουργούν αθλητικά ρούχα με τρύπες ή και σκισίματα.

Πολλές φορές μάλιστα οι τρύπες αυτές είναι τόσο μεγάλες που καταλήγουν τελικά να χρησιμοποιούν μόνο μικρές ποσότητες υφασμάτων για τη δημιουργία των ρούχων. Σαν στυλ δεν ξέρουμε αν είναι όντως ωραίο ή αν είναι βολικό κατά τη διάρκεια της άσκησης, το σίγουρο είναι πάντως ότι το δέρμα θα αναπνέει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά!

Δείτε κάποια σχετικά αθλητικά ρούχα και πάρτε μία ιδέα της νέας μόδας:

αθλητικά ρούχα

Διαβάστε επίσης: Denim τζιν μπουφάν που συνδυάζουν ιδιαίτερο και κλασικό στυλ.

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

Αγαπημένα color-corrector concealers

Τα concealers που λειτουργούν ως διορθωτές χρώματος είναι ιδιαίτερα βοηθητικά στη δημιουργία μίας αψεγάδιαστης επιδερμίδας. …