Αρχική / Queen / Layering και τον χειμώνα με τον πιο cool τρόπο.
Layering

Layering και τον χειμώνα με τον πιο cool τρόπο.

Layering. Στόχος κάθε χειμώνα είναι να είμαστε στιλάτες, αλλά και ζεστές ταυτόχρονα. Πολλές φορές ωστόσο αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να το πετύχει κανείς και έτσι συχνά καταλήγουμε να θυσιάζουμε το styling στον βωμό του πιο ζεστού μας ρούχου.

Ρίχνοντας ωστόσο μια ματιά στο street style του εξωτερικού, θα διαπιστώσει κανείς ότι το layering στα ρούχα είναι πολύ της μόδας και μάλιστα με αυτό το trend, μπορείς παράλληλα να μείνεις ζεστή τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Το layering επιτυγχάνεται με αρκετούς τρόπους. Έτσι μπορεί κανείς να το κάνει χρησιμοποιώντας είτε διαφορετικά μήκη πανωφοριών, είτε διαφορετικά μήκη στις μπλούζες, είτε ακόμα και διαφορετικά αξεσουάρ (κασκόλ πχ) σε συνδυασμό με πανωφόρια.

Όποιο τρόπο και να χρησιμοποιήσετε το αποτέλεσμα είναι ίδιο! Είστε στιλάτες και μέσα στην μόδα. Πάρτε επομένως μια ιδέα στους τρόπους που το κάνουν οι γυναίκες του εξωτερικού και δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά outfits.

Layering
info@imaxtree.com
Layering
info@imaxtree.com

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

Αγαπημένα color-corrector concealers

Τα concealers που λειτουργούν ως διορθωτές χρώματος είναι ιδιαίτερα βοηθητικά στη δημιουργία μίας αψεγάδιαστης επιδερμίδας. …