Αρχική / Queen / 12 Top-Rated Matte Κραγιόν για να δοκιμάσετε.

12 Top-Rated Matte Κραγιόν για να δοκιμάσετε.

Matte Κραγιόν. Μπορεί τα lipglosses να προσπαθούν με μεγάλη επιτυχία να επιστρέψουν, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τα matte κραγιόν θα είναι πάντα τάση και έτσι δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα. Τουλάχιστον όχι όσο η Kylie Jenner και όλες αυτές οι διάσημες beauty bloggers που έχουν άποψη και την περνούν στο κοινό, συνεχίζουν να τα φορούν.

Αν και τα μεγάλα καταστήματα όπως Sephora, Hondos Center, Gallery de Beaute είναι γεμάτα από επιλογές σε matte κραγιόν, στην πραγματικότητα δεν είναι όλα τα προϊόντα ίδια, ούτε έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στα χείλια. Τα καλύτερα matte κραγιόν γλιστρούν πάνω στα χείλη χωρίς να κολλάνε και προσφέρουν ένα πλούσιο, βελούδινο φινίρισμα και μία έντονη χρωματική απόδοση. Αντίθετα τα λάθος προϊόντα τραβούν όλη την υγρασία από τα χείλη, αφήνοντας τα εντελώς αφυδατωμένα.  

Με τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε, σίγουρα χρειάζεται να κάνετε κάποια δοκιμή προκειμένου να βρείτε εκείνα τα matte κραγιόν που κάθονται καλύτερα στα χείλη σας και είναι ιδανικά για τις δικές σας ανάγκες. Για να διευκολύνουμε ωστόσο κάπως αυτήν την διαδικασία, παρακάτω σας έχουμε τα 12 top-rated matte κραγιόν, τα οποία πήραν τη σφραγίδα της έγκρισης από διάφορους ειδικούς και λάτρεις της ομορφιάς.

bite-beauty-matte-creme-lip-crayon-fraise

Picture 1 of 12

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …