Ο 11χρονος που είναι το πλουσιότερο αυτοδημιούργητο παιδί του κόσμου ‑ Βγάζει πάνω από 30 εκατομμύρια το χρόνο μόνος του

Έχει κανάλι στο Youtube με περισσότερους από 35,5 εκατομμύρια subscribers

ryansworld

Πριν από μερικά χρόνια, ο Ryan Kaji, ο οποίος ήταν ακόμα προσχολικής ηλικίας τότε, του άρεσε να παρακολουθεί βίντεο στο YouTube σχετικά με κριτικές παιχνιδιών, γι’ αυτό ζήτησε από τους γονείς του να του φτιάξουν ένα κανάλι.

Συμφώνησαν, αλλά κανείς δεν έβλεπε τα βίντεο του στην αρχή. Ωστόσο, η μαμά του είχε μια ιδέα που έφερε τεράστια επιτυχία στον γιο της: τον τράβηξε σε ένα βίντεο να παίζει με περισσότερα από 100 παιχνίδια από τη σειρά Pixar, Cars, και έγινε αμέσως viral.

Σήμερα, είναι 11 ετών και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers, κερδίζοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από το 2020, που δεν είναι η μόνη χρονιά που κατάφερε να μπει στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers – κέρδισε πολλά χρήματα το 2018 και το 2019 επίσης και συνεχίζει τις διακρίσεις μέχρι σήμερα.

Το κανάλι συνήθως κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο καθημερινά. Ένα από τα βίντεο του καναλιού, με τίτλο Huge Eggs Surprise Toys Challenge, έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια προβολές από τον Ιανουάριο του 2023, καθιστώντας το ένα από τα 60 βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube.

Από τον Ιανουάριο του 2023, το κανάλι έχει πάνω από 34 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 45 δισεκατομμύρια προβολές. Το κανάλι είναι ένα από τα Top 10 κανάλια YouTube με τις περισσότερες συνδρομές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Kaji κέρδισε 11 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2016 και 2017, ως ο όγδοος πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber και το 2018, το 2019 και το 2020, καταγράφηκε ως ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber, κερδίζοντας 22 εκατομμύρια $, 26 εκατομμύρια $ και 29,5 εκατομμύρια $ αντίστοιχα από τα βίντεο και τη σειρά προϊόντων του.

Οι New York Times ανέφεραν ότι η οικογένεια Kaji κερδίζει τουλάχιστον 25 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις εμπορευμάτων “Ryan’s World”, οι οποίες ανήλθαν συνολικά σε πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια το 2021.

Η περιγραφή του καναλιού αναφέρει ότι τα περισσότερα από τα παιχνίδια που λαμβάνουν review του Ryan στα βίντεο, αργότερα δωρίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW