Αρχική / Paparazzi / Μάγισσες: Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει!

Μάγισσες: Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει!

Μάγισσες. Ποιος δεν έχει δει και δεν έχει αγαπήσει τη σειρά Charmed ή αλλιώς “Οι Μάγισσες”; Σε όλους αυτούς λοιπόν που λάτρεψαν την σειρά, έχουμε να τους αποκαλύψουμε ότι μετά από 12 ολόκληρα χρόνια η σειρά επιστρέφει!

Το δίκτυο CW ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την επιστροφή της σειράς που τόσο πολύ αγαπήθηκε κατά τη διάρκεια της προβολή της και μάλιστα ότι αυτήν την φορά έχουν σκοπό να της δώσουν μια πιο φεμινιστική προσέγγιση. 

«Αυτή η άγρια, φεμινιστική επιστροφή της σειράς επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που ανακαλύπτουν ότι είναι μάγισσες», αναφέρει η επίσημη περιγραφή.

Η σειρά πρωτοπροβλήθηκε το 1998, ενώ η τελευταία σεζόν βγήκε στον αέρα το 2006. Για το reboot φήμες αναφέρουν ότι θα είναι τοποθετημένο στη σημερινή εποχή κάτι που σημαίνει ότι ίσως και να έχουμε επιστροφή του παλιού καστ μαγισσών (Rose McGowan, Alyssa Milano και Holly Marie Combs), κάτι το οποίο η αλήθεια είναι ότι το ελπίζουμε!

Παραγωγοί της επερχόμενης σειράς θα είναι οι Jennie Urman, Jessica O’Toole και Amy Rardin και εμείς ανυπομονούμε όσο τίποτα να ξεκινήσει.

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Δείτε Επίσης

“Μεταξύ μας .. η αγάπη”: Πανοπούλου Βόσσου και Μαραγκόζη  ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια υπέροχη παράσταση

Η Έλντα Πανοπούλου , η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη  ενώνουν τις δυνάμεις τους …