«Αυτή είναι η Καλομοίρα;» αναρωτήθηκαν οι followers στην πρόσφατη φωτογραφία της με τον σύζυγό της

Η Καλομοίρα έχει κάνει ένα δυνατό comeback τον τελευταίο 1 χρόνο ξεκινώντας με την εμφάνισή της αλλά στην πρόσφατη ανάρτησή της υπήρξαν αρκετά αρνητικά σχόλια.

kalomoira_allagi_newspolis

Η Καλομοίρα που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της – και τη νίκη της – στο Fame Story 2 αλλά και μέσα από την επιτυχημένη εμφάνισή της στη Eurovision το 2008 – με το Secret Combination να κατακτά την 3η θέση – τον τελευταίο έναν χρόνο έχει κάνει μια τεράστια αλλαγή στη ζωή της όσον αφορά την επαγγελματική της πορεία αλλά και την εμφάνισή της.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Η ίδια έχει κάνει ένα μεγάλο comeback στα μουσικά πράγματα από τον περασμένο χειμώνα συμμετέχοντας τόσο σε shows, όπως στο J2US στο οποίο ήταν μία από τους coaches, όσο και κυκλοφορώντας νέο τραγούδι στα ελληνικά αλλά και κάνοντας περισσότερες live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Αμερική, σε διάφορα events.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της
Η Καλομοίρα όλα αυτά τα χρόνια δεν αποχωρίστηκε σχεδόν ποτέ ούτε τα μακριά μαλλιά της αλλά ούτε και το φυσικό τους καστανό χρώμα. Αυτό μέχρι πέρσι τον Οκτώβριο, αφού τότε είδαμε για πρώτη φορά σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram την τεράστια αλλαγή που επέλεξε να κάνει βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά και κόβοντάς τα σε ένα πολύ κοντό καρέ.

Αν και σε αρκετούς άρεσε αυτή η απρόσμενη αλλαγή, παρομοιάζοντάς την μάλιστα, με την Marilyn Μonroe – ειδικά και μετά την εμφάνισή της στο MadWalk 2022, όπου ερμήνευσε και το τραγούδι Diamonds are a girl’s best friend – κάποιοι δεν συμφώνησαν με αυτή την αλλαγή, όπως είχαν γράψει τότε στα σχόλια της ανάρτησής της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @itskalomira

Παρ’ όλα αυτά, αν ρίξεις μια ματιά στις αναρτήσεις της στο Instagram θα δεις πως η «μάχη» των followers αναφορικά με το αν της ταιριάζει ή όχι η νέα της εμφάνιση, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Αποκορύφωμα, όμως, των αρνητικών σχολίων ήταν η πρόσφατη φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, στην οποία απολαμβάνουν το brunch τους.

Αν και κανονικά θα επρόκειτο για μια #couplegoals φωτογραφία, οι περισσότεροι στάθηκαν στην εμφάνιση της Καλομοίρας, η οποία όπως ανέφεραν στα σχόλιά τους δεν θύμιζε σε τίποτα την ίδια, υπονοώντας είτε πως εκείνη έχει χρησιμοποιήσει κάποιο φίλτρο ή πως έχει κάνει κάποια αλλαγή ακόμα στην εμφάνισή της.
Η αλήθεια είναι πως η ανανεωμένη εμφάνιση της Καλομοίρας, παρότι έχει γίνει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, ίσως δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή από τους followers της καθώς ήταν μια αρκετά ριζική αλλαγή, την οποία ίσως να μην μπορούν ακόμα να συνηθίσουν και γι’ αυτό αναρωτήθηκαν αν είναι εκείνη στη φωτογραφία.

Από την άλλη ακόμα και στην περίπτωση που εκείνη είτε επέλεξε να επεξεργαστεί τη φωτογραφία αυτή είτε να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή της, τέτοιου είδους σχόλια δεν είναι καθόλου ευγενικά καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει στον εαυτό του οτιδήποτε επιθυμεί, εφόσον τον ευχαριστεί, χωρίς να γίνεται αποδέκτης επικριτικών σχολίων.

Πηγή: Queen.gr

Follow το Newspolis.gr στο Google News. Θα μάθεις πρώτος τα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Follow το Newspolis.gr  στο  Facebook, Twitter και στο Instagram για να μάθεις όλα τα νέα σε χρόνο dt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW