Φορ Φαν

9 χρήσεις των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων που ελάχιστοι γνωρίζουν.

9 χρήσεις των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων που ελάχιστοι γνωρίζουν.
Τα κινητά έχουν εισβάλει τόσο πολύ στη ζωή μας, που πραγματικά δεν έχουμε το χρόνο να μάθουμε όλα τα κόλπα τους.
 

Επίσης, η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ και οι ενημερώσεις των κινητών γίνονται σχεδόν καθημερινά.
Δείτε παρακάτω 9 χρήσεις των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων, που ελάχιστοι γνωρίζουν.
Κλώνοι εφαρμογών
Στις πρόσφατες εκδοχές του Android, υπάρχει μια επιλογή στο μενού που ονομάζεται «Κλώνος εφαρμογής» και σας επιτρέπει να αντιγράψετε την επιθυμητή εφαρμογή με μία μόνο κίνηση. Αυτό είναι χρήσιμο για όσους μπαίνουν συχνά στα κοινωνικά δίκτυα από διαφορετικούς λογαριασμούς. Για όσα Android δεν υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να κατεβάσετε μια ειδική εφαρμογή για την αντιγραφή εφαρμογών.
Κατεβάστε βίντεο και τραγούδια από το Youtube
Από προεπιλογή, το Google αποκρύπτει εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε τραγούδια από το επίσημο κατάστημα του Youtube. Υπάρχουν, όμως, και άλλες διαθέσιμες εφαρμογές και μάλιστα αρκετά γνωστές. Όλες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο: ή κάνετε αντιγραφή το σύνδεσμο του βίντεο ή βρίσκετε το βίντεο μέσω της εφαρμογής.
Μετατρέψτε το κινητό σε ψηφιακή ζυγαριά
Μπορείτε να μετατρέψετε το κινητό σας σε μια ζυγαριά για μικρά αντικείμενα, χάρη σε αυτή την ειδική εφαρμογή, που μεταμορφώνει το κινητό σε ψηφιακή ζυγαριά. Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή, βαθμονομήστε το με ένα αντικείμενο που γνωρίζετε ήδη το βάρος του και είστε έτοιμοι.
Κάντε την οθόνη διπλή με μια κίνηση
Θέλετε να διαβάσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο και ένα λεξικό ταυτόχρονα, χωρίς να αλλάξετε οθόνη; Πολύ απλό: ενεργοποιήστε τη δυνατότητα των πολλαπλών παραθύρων. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τη σωστή εφαρμογή και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο της λίστας εργασιών. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα κινητά.
Μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία 
Αυτή η λειτουργία είναι απαραίτητη για την αφαίρεση εφαρμογών που δυσκολεύουν τη λειτουργία του κινητού. Για να ενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία, ενεργοποιήστε το τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας και στη συνέχεια πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας και κρατήστε το πατημένο. Όταν εμφανιστεί το μενού, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο οθόνης «Off» ή «Power Off». Όταν εμφανιστεί η επιλογή ασφαλούς λειτουργίας, κάντε κλικ στο «OK».
Χρησιμοποιήστε χάρτες εκτός σύνδεσης στο διαδίκτυο
Για να χρησιμοποιήσετε χάρτες εκτός σύνδεσης, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να κατεβάσετε τους ηλεκτρονικούς χάρτες στο κινητό σας, να απενεργοποιήσετε το 3G σας και να αφήσετε το GPS του κινητού ανοιχτό. Η τοποθεσία σας θα συνεχίσει να εμφανίζεται στους χάρτες εκτός σύνδεσης, χάρη στα δορυφορικά δεδομένα.
Πληρώστε με το κινητό σας, αντί με την κάρτα σας
Μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας με την κάρτα σας, μέσω του συστήματος Android Pay και Apple Pay. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να πληρώσετε με το κινητό σας σε πολλά μαγαζιά που δέχονται τέτοιες πληρωμές.
Ένα σκάνερ που είναι πάντα εύκαιρο
Το ξέρετε ότι μπορείτε να σκανάρετε οποιοδήποτε έγγραφο με την κάμερα του κινητού σας; Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κατεβάσετε μια ειδική εφαρμογή, που όχι μόνο θα αναγνωρίζει τα έγγραφα, αλλά θα μπορεί να τα στείλει στον εκάστοτε αποδέκτη.
Έρευνα χωρίς όρια
Με μια εφαρμογή που ονομάζεται Google Goggles, μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Αυτό που ξεχωρίζει αυτή την εφαρμογή, είναι ότι αντί να πληκτρολογείτε ερωτήματα στην αναζήτηση, χρησιμοποιείτε την κάμερα του κινητού σας. Αυτό είναι πολύ βολικό, ειδικά όταν ψάχνετε για φαγητά ή φωτογραφίες.
Συνδέστε δύο κινητά
Χάρη στη λειτουργία One-Touch-Go (OTG), κάθε κινητό μπορεί να συνδεθεί σε μια περιφερειακή συσκευή. Η διαδικασία απαιτεί να τοποθετήσετε στο ένα κινητό έναν θηλυκό αντάπτορα USB και στο δεύτερο ένα καλώδιο micro-USB. Μόλις τα κινητά αναγνωρίσουν το καλώδιο και το USB, μπορείτε να τα συνδέσετε με ασφάλεια.

loading…
« PREV
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/06/9_28.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Συνήθειες που έχουν όλα τα πραγματικά ευτυχισμένα ζευγάρια

August 29, 2017

22 φωτογραφίες που δείχνουν πως έπαιζαν τα παιδιά στην παλιά Ελλάδα!!

August 25, 2017

Κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες, και συνέχισε την πορεία σου

August 24, 2017

Εσύ να είσαι ειλικρινής κι όποιος αντέξει!!!

August 23, 2017

H απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για το επάγγελμά του: «Εκτός από βενζινάς να τους πως ότι ήμουν και…»

August 15, 2017

Καλύτερα να αποτυγχάνεις πρωτοτυπώντας παρά να πετυχαίνεις μιμούμενος!!

August 14, 2017

Στην πιο παράξενη πόλη του κόσμου δεν υπάρχουν καν δρόμοι και οι τουρίστες την λατρεύουν.

August 14, 2017

Κανείς δεν ξέρει πόσα δάκρυα έχυσα για να γίνω δυνατή.

August 14, 2017

Οι γυναίκες που δίνονται πολύ, φεύγουν απόλυτα.

August 14, 2017

Η μοναξιά δεν είναι η απουσία της Αγάπης αλλά το συμπλήρωμά της.

August 14, 2017

Διδάξτε με αγάπη και όχι με υπακοή που βασίζεται στο φόβο και τους περιορισμούς.

August 14, 2017

Χάνοντας συνεχώς το τώρα χάνουμε ολόκληρη τη ζωή μας..

August 14, 2017

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο «Μισθοφόρος» του Survivor γίνεται παρουσιαστής και αυτή είναι η πρώτη του εκπομπή.

August 14, 2017

Έτσι Θα Καταφέρετε Να Κάψετε Το Λίπος Από Τα Μπράτσα! Το Δεύτερο Βήμα Είναι Το Πιο Σημαντικό!!

August 14, 2017

Έγκυος μητέρα πλησιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της στο τζάμι και η αντίδραση του ουραγκοτάγκου την κάνει να ξεσπάσει σε δάκρυα.

August 14, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE