6 γυναίκες που αποδεικνύουν ότι η «Σοφία» και ο «Ερωτισμός» είναι έννοιες ταυτόσημες

Μία καθημερινή βόλτα στο Εορτολόγιο είναι επιτακτική ανάγκη. Διότι τίμιο το Facebook που σου θυμίζει τα «γενέθλια» των διαδικτυακών φίλων σου αλλά με τις ονομαστικές εορτές τι γίνεται; Και ειδικά όταν πρόκειται για ημέρες όπως η σημερινή, όπου αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για την Χριστιανοσύνη αλλά και για τον ανδρικό πληθυσμό.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η Εκκλησία τιμά την Αγία Σοφία και το Playboy Greece τις ομορφότερες γυναίκες που κοσμούν αυτό το όνομα. Από την Sofia Vergara μέχρι την Σοφία Χαρμαντά, η απόσταση δεν είναι τόσο μεγάλη και γεφυρώνεται στην παρακάτω λίστα.   

1) Σοφία Χαρμαντά

Είναι η ομορφότερη Ελληνίδα αυτήν την στιγμή; Ενδεχομένως. Αλλά με βεβαιότητα θα απαντούσαμε πως πρόκειται για την γυναίκα που μοιάζει εξαιρετικά με την Emily Ratajkowski και μόνο τυχαίο δεν είναι που η μεσογειακή της ομορφιά έχει ξετρελάνει τα μεγάλα πρακτορεία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δειτε τις photo

2) Σοφία Φυρού

Χωρίς αμφιβολία είναι η Βασίλισσα της Μυκόνου για το καλοκαίρι του 2019. Το μοντέλο με τις εκρηκτικές αναλογίες δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Και μεταξύ μας δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συμβεί αυτό. Η Σοφία, λοιπόν, γιορτάζει και παρακάτω είναι το δικό της δώρο για όλο τον ανδρικό πληθυσμό.

Δειτε τις photo

3) Sofia Vergara

Ηθοποιός, παραγωγός, μοντέλο, επιχειρηματίας αλλά πάνω απ’ όλα η γυναίκα που κάθε άνδρας έχει ονειρευτεί. Γεννημένη στο Μπαρρανκίγια της Κολομβίας, η 47χρονη καλλονή δεν μπορεί να λείπει από καμία λίστα με τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη. Πόσο μάλλον όταν η λίστα είναι πιο κλειστή και αφορά τις Σοφίες. Οι λόγοι προφανείς:

Δειτε τις photo

4) Sofia Richie

Κολλητή φίλη της Kylie Jenner, η οποία παρεμπιπτόντως κοσμεί το εξώφυλλο του αμερικανικού Playboy για το φθινοπωρινό τεύχος. Η Sofia Richie γεννήθηκε στο Los Angeles, είναι 21 ετών και απαριθμεί 5.400.000 followers στο Instagram. Ο λόγος; Θα σου λυθούν οι απορίες στην παρακάτω gallery.

Δειτε τις photo

5) Sofia Jamora

Σημασία δεν έχει αν την γνωρίζεις ήδη, σημασία έχει ότι την ακολουθούν 2.600.000 followers και ότι έρχεται συχνά σε Σαντορίνη και Μύκονο. Γεννημένη το 1997, η 22χρονη καλλονή από το Los Angeles δηλώνει Instagram star και fitness model. Και εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο για να μην την πιστέψουμε. Παρά μόνο θα της κάνουμε πρόταση να αφήσει για λίγο την «Πόλη των Αγγέλων» και να επισκεφθεί την χώρα μας και τους δύσκολους μήνες του Χειμώνα.

Δειτε τις photo

6) Sophia Loren

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα. Θα ήταν ασέβεια προς τον ορισμό του sexiness και της γυναικείας ομορφιάς. Η Sophia Loren αποτέλεσε τον διακαή πόθο όλων των ανδρών του πλανήτη και έγινε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ όταν εμφανίστηκε στην ταινία «Το Παιδί και το Δελφίνι» με βρεγμένο φουστάνι κολλημένο πάνω της, με φόντο την γραφική Ύδρα.

Δειτε τις photo

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site