Αρχική / Paparazzi / 5 κινήσεις για να σταματήσει να σε βλέπει φιλικά!

5 κινήσεις για να σταματήσει να σε βλέπει φιλικά!


5 κινήσεις για να σταματήσει να σε βλέπει φιλικά!

Θέλεις να τον κάνεις να σε προσέξει αλλά αυτός σε βλέπει σαν φίλη; Έτσι θα το καταφέρεις, πριν αρχίσει να σε βλέπει σαν κολλητό του! Ακόμα χειρότερο!

Ευτυχώς για εσένα που είσαι άντρας και διαβάζεις αυτό το άρθρο πιάνει και στην αντίθετη περίπτωση που θες την κολλητή σου αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις.Κάνε τον να ζηλέψει
Κόλπο που πιάνει πάντα! Θέλεις να τον κάνεις να ενδιαφερθεί; Απέκτησε περισσότερους άντρες φίλους  άρχισε να αλληλεπιδράς μαζί τους στο  Facebook  και το μυαλό του θα πάει σίγουρο στο «κακό». Βγές μαζί τους και  κανόνισε να το μάθει κάπως «καταλάθος «. Όταν είστε μέσα σε παρέα πέτα το όνομά αυτού που βγήκες μαζί με ένα υπονοούμενο. Αν είσαι συνεχώς απασχολημένη με άλλους φίλους θα του ξυπνήσεις το αίσθημα της ζήλειας και θα θέλει περισσότερο χρόνο μαζί σου.  Αν πάλι ακόμα δεν έχει  συνηδητοποιήσει ότι δεν σε θέλει  μόνο για φίλη  φρόντισε να σε δει ζωντανά να φλερτάρεις! Αν τώρα και πάλι δεν πάρει μπρωστά μην απογοητεύτεις μπορεί να το παίζει υπεράνο για καιρό!

Σταμάτα να είσαι η αστεία της παρέας
Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό ως μηχανισμό άμυνας για οποιαδήποτε ανασφάλεια μας, αλλά όταν ένας άντρας βλέπει μόνο το χιούμορ σε σένα τότε η σχέση μας σχεδόν με βεβαιότητα θα παραμείνει φιλική. Ακόμα και στα αστεία σου μην υποτιμάς τον εαυτό σου.

Παίξ’το δύσκολη
Μην είσαι πάντα διαθέσιμη για εκείνον – είτε δίνοντας του χρόνο είτε συναίσθημα. Δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να σε βλέπει πολλές ώρες αν γίνεις το κορίτσι του.

Συγνώμη ήταν τυχαίο
Ξεκίνα με απλές χειρονομίες. Ακούμπησε τον στην πλάτη, ξεκούρασε το χέρι σου στον ώμο, δώσε του ένα φιλί όταν τον αποχαιρετάς. Αν ανταποκριθεί στη χειρονομία και σε ακουμπήσει με τη σειρά του τότε μπορείς να καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται.

Ζήτησέ το
Άρχισε να του ζητάς μικρές χάρες όπως να σου ποτίσει τα λουλούδια ή να βγάλει το σκυλάκι σου βόλτα αν λείπεις από το σπίτι μια – δύο μέρες. Αν κάνετε πράγματα που συνήθως κάνει ένα ζευγάρι θα νιώσει περισσότερο προστατευτικός προς εσένα και από εκείνη ξεκινάνε όλα για έναν άντρα. Ζήτα του να σε συνοδέψει σ’ έναν γάμο.  Πες του να βγείτε μαζί για φαγήτο ή ακόμα καλύτερο να φύγεται μαζί Σ/Κ . Έκει που θα περνάτε καλά και θα είστε χαλαροί θα καταλάβει πόσο πολύ ταιριάζεται και δεν μπορεί θα κάνει την κίνησή του!
RELATED POSTS

Σχολια

comments

Το διαβάσαμε εδώ: http://afoplistika.blogspot.com/

Σχετικά newspolis

Δείτε Επίσης

Ποιες γυναίκες ΔΕΝ γουστάρει με τίποτα το κάθε ζώδιο!!

Ποιες γυναίκες ΔΕΝ γουστάρει με τίποτα το κάθε ζώδιο!! Σίγουρα θα σου έχει τύχει να …