Αρχική / Queen / Αυτό το βήμα στο makeup δεν πρέπει να το παραλείπετε.

Αυτό το βήμα στο makeup δεν πρέπει να το παραλείπετε.

Είτε η ρουτίνα του μακιγιάζ σας έχει 5 βασικά βήματα, είτε 37 (Jenner’ style!) το σίγουρο είναι ότι ένα βήμα δεν πρέπει να το παραλείψετε σε καμία περίπτωση. Αυτό το βήμα λοιπόν είναι το.. primer!

Τα primers είναι απαραίτητα για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας. Από την μία κλειδώνει το μακιγιάζ και το κάνει να διατηρείται για περισσότερη ώρα στη θέση του και από την άλλη κάποια ενυδατικά primer έχουν την διπλή ιδιότητα να κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα σας.

Εάν λοιπόν έχετε ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα, τότε τα primers βοηθούν στο να αποφύγετε τα μπαλώματα που συχνά δημιουργεί το foundation ή και κάποια concealers. Επιπλέον εάν θέλετε να καλύψετε κάποιες λεπτές γραμμές ή να περιορίσετε τους έντονους πόρους, τότε το primer είναι σίγουρα το κλειδί σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά για την επιδερμίδα και τις ανάγκες σας primers, ώστε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μια λάθος επιλογή primer μπορεί να χαλάσει τη βάση άρα και το μακιγιάζ σας, για αυτό φροντίστε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς.

Μερικές επιλογές primers, ώστε να πάρετε μία ιδέα είναι:

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …