Αρχική / Queen / Πανέμορφα πανωφόρια που θα κλέψουν την παράσταση φέτος το χειμώνα.

Πανέμορφα πανωφόρια που θα κλέψουν την παράσταση φέτος το χειμώνα.

Μπορεί να άργησε να έρθει ο χειμώνας, ωστόσο επιτέλους ο καιρός έχει αρχίσει σιγά σιγά να κρυώνει και έτσι τα πανωφόρια αρχίζουν να έχουν την τιμητική τους. Ήρθε η ώρα επομένως να επενδύσουμε στα ζεστά, αλλά κυρίως στιλάτα πανωφόρια, ώστε να είμαστε πάντα σικάτες ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του έτους! 

Με άλλα λόγια λοιπόν, ετοιμαστείτε να ξεθάψετε από τις ντουλάπες τα παλιά σας παλτό, αλλά ίσως και να αγοράσετε νέα. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι επιλογές που θα κάνετε φροντίστε να αφορούν παλτό τα οποία θα τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου, χαρίζοντας σας μοναδικό στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Πριν προλάβετε να πελαγώσετε για το ποια επιλογή είναι καλύτερη, δείτε την παρακάτω λίστα που ετοιμάσαμε, ώστε να σας βοηθήσουμε στην εύρεση του κατάλληλου παλτού. Κάναμε την έρευνά μας και καταγράψαμε κάποιες από τις τελευταίες τάσεις τις μόδας, τις οποίες μπορείτε να υιοθετήσετε και εσείς. 

 

Ξεχάστε οποιαδήποτε φορά σας έχουν πει ότι πρέπει να επενδύσετε σε ένα κλασικό μαύρο πανωφόρι, καθώς φέτος η μόδα προτάσσει Leopard. Αυτή τη σεζόν κάντο όπως η Jackie (Kennedy) και η Kate (Moss) και επέλεξε το δικό σου leopard παλτό. Και μην ξεχνάς, όσο πιο φουντωτό, τόσο το καλύτερο!

Κάθε πανωφόρι που έχει ένα έντονο-φωτεινό χρώμα μπορεί να μετατρέψει εντελώς το outfit σας. Μην το φοβηθείτε λοιπόν και επιλέξτε έντονα χρώματα όπως κίτρινο, μπλε και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε.

Εμπνευσμένα από την αντρική μόδα, τα Blazers συνεχίζουν να είναι μία hot τάση και για φέτος το χειμώνα. Αν επομένως σκοπεύετε να αγοράσετε ένα τέτοιο κομμάτι, δεν μπορούμε παρά να σας χειροκροτήσουμε για αυτήν σας την απόφαση.

 

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …