Αρχική / Queen / Μεταμόρφωσε τα φρύδια σου με αυτά τα προϊόντα

Μεταμόρφωσε τα φρύδια σου με αυτά τα προϊόντα

Ξέρεις ότι είσαι αληθινή Beauty junkie όταν μπορείς να καταλάβεις πότε πετάει έστω και μία μικρή τρίχα από τα φρύδια σου. Σε μια εποχή που τα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ, η αλήθεια είναι ότι το αν είναι καλά ή κακά φτιαγμένα μπορεί να γίνει η αιτία να απογειώσει ή και να καταστρέψει αντίστοιχα ένα ολόκληρο look.

Δυστυχώς, το να έχεις καλοσχηματισμένα φρύδια δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση και εδώ είναι που τα προϊόντα φρυδιών έρχονται και κάνουν το θαύμα τους. Ανάλογα λοιπόν με την κατάσταση των φρυδιών σας, μπορεί είτε να χρειαστείτε μόνο ένα μικρό γέμισμα ή να πρέπει να ξεκινήσετε από το μηδέν δημιουργώντας το καλύτερο σχήμα φρυδιού για το πρόσωπό σας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι ειδικοί έχουν προνοήσει να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και έτσι υπάρχουν ολόκληρα κιτ προϊόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν. Από πιο ακριβά μέχρι και πιο φθηνά, παρακάτω σας έχουμε κάποιες επιλογές προϊόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν στο μακιγιάζ των φρυδιών σας.

Όταν μιλάμε για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια, σίγουρα φέρνουμε στο μυαλό μας την εταιρία Benefit Cosmetics. Είτε λοιπόν αποφασίσετε να πάρετε απομονωμένο προϊόν, είτε ολόκληρο κιτ προϊόντων, η Benefit σίγουρα θα σας αποζημιώσει. 

Μήπως αναζητάτε πιο οικονομικές λύσεις; Τότε σίγουρα η εταιρεία Revlon είναι μία από αυτές! Μέσα από μόλις μία συσκευασία λοιπόν, μπορείτε να έχετε το powder για σχηματισμό φρυδιών, το highlighter για να φωτίσετε κάτω από το φρύδι, αλλά και τα ειδικά πινελάκια που θα σας διευκολύνουν απίστευτα.

 

Όσες από εσάς έχετε αραιά φρύδια, σίγουρα χρειάζεστε ένα προϊόν σαν αυτό. Αυτό το gel από την J. Cat Beauty υπόσχεται να γεμίσει τα φρύδια σας, αλλά και να τους δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Εάν πάλι απλά χρειάζεται να δώσετε λίγο σχήμα στα φρύδια σας, τότε η Wet n Wild έρχεται με αυτό το ολοκληρωμένο kit. Περιέχει διαφορετικές αποχρώσεις για των ορισμό των φρυδιών, καθώς και highlighter. Παράλληλα όμως στη συσκευασία μπορείτε να βρείτε ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια, καθώς και τα απαραίτητα πινέλα. Ότι δηλαδή χρειάζεστε για τα τέλεια φρύδια!

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …