Αρχική / Paparazzi / Εκτός OPEN ο Μένιος Φουρθιώτης.

Εκτός OPEN ο Μένιος Φουρθιώτης.

Η δικαστική απόφαση της διαμάχης του Μένιου Φουρφιώτη με το κανάλι Open βγήκε, ρίχνοντας τίτλους τέλους στη συνεργασία του Μένιου με το κανάλι και κατ’ επέκταση στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. 

Παρακάτω σας έχουμε την επίσημη ανακοίνωση που έβγαλε το OPEN, με την οποία αναφέρει την οριστική πλέον λήξη της συνεργασίας τους:

Οριστική Διακοπή Συνεργασίας OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη

Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει ο παρουσιαστής σε βάρος του καναλιού και των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική.

Ο παρουσιαστής αρχικά είχε κερδίσει προσωρινή διαταγή για διατήρηση της εκπομπής του στο Open, αφού η απόφαση που είχε εκδοθεί τον περασμένο Ιούλιο προέβλεπε την παραμονή του παρουσιαστή στο κανάλι, όπως προέβλεπε η σύμβασή του.

Κατά την εκδίκαση ωστόσο των ασφαλιστικών μέτρων οι συνήγοροι των αντίδικων πλευρών έδωσαν μάχη για την τροποποιητική σύμβαση που φέρεται να έχει υπογράψει ο παρουσιαστής με τον τηλεοπτικό σταθμό στις 7 Αυγούστου του 2017, τέσσερις μόλις ημέρες πριν το κανάλι αλλάξει ιδιοκτησία.

Οι δικηγόροι της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ και της Dimera αμφισβήτησαν ευθέως την εγκυρότητα της επίμαχης σύμβασης, υποστηρίζοντας ότι έλαβαν γνώση για την ύπαρξη της μόνο όταν γνωστοποίησαν με εξώδικο τους τον περασμένο Απρίλιο στον παρουσιαστή την καταγγελία της σύμβασης του.

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

Ελευθερία Ελευθερίου: Βόλτα στη Γλυφάδα με casual look!

Η Ελευθερία Ελευθερίου άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αποφάσισε να αφιερώσει λίγο …