Αρχική / Ο εκνευρισμός του Φώτη Σεργουλόπουλου με σχόλιο στο Instagram

Ο εκνευρισμός του Φώτη Σεργουλόπουλου με σχόλιο στο Instagram

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και με το παραπάνω. Από το νησί των ανέμων πραγματοποιεί πολλές αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα, που συναρπάζουν με τη φυσική ομορφιά, αλλά και με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Ωστόσο ένα από τα τελευταία του post έμελλε να προκαλέσει αντιδράσεις σε μία εκ των followers του. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας βρέθηκε στην περιοχή Λιαστή της Μυκόνου και πόζαρε κρατώντας την ελληνική σημαία.

Το σχόλιο που έλαβε λοιπόν ανέφερε: «Σου στριψε και σένα από τα πολλά λεφτά». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν άφησε αναπάντητο το συγκεκριμένο σχόλιο και εμφανώς ενοχλημένος έγραψε:

«Κυρία μου σας λυπάμαι ειλικρινά που ξοδεύετε τον χρόνο σας ακολουθώντας και σχολιάζοντας ανθρώπους που δεν συμπαθείτε και τις ζωές τους, για τις οποίες είναι ολοφάνερο ότι δεν έχετε ιδέα. Αντ’ αυτού γιατί δεν αφιερώνετε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο σας με το να δείξετε την αγάπη σας σε αυτούς που το περιμένουν; Θα σας κάνει καλό!»

Δείτε το διάλογό τους.

Το διαβάσαμε: E-Daily.gr

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Δείτε Επίσης

Το να πίνεις αλκοόλ σε βοηθάει να μιλάς καλύτερα τις ξένες γλώσσες λέει μια έρευνα. Δεν είμαστε αλκοολικοί, εύγλωττοι είμαστε

@roulla72 Σχολια comments