Αρχική / Queen / Οι τσάντες μέσης επέστρεψαν και ήρθε η ώρα να διαλέξεις τη δική σου.

Οι τσάντες μέσης επέστρεψαν και ήρθε η ώρα να διαλέξεις τη δική σου.

Τσάντες μέσης. Οι άνθρωποι της μόδας είναι γνωστοί για την ανακάλυψη τάσεων που πιστεύαμε ότι είχαν ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια, αφού κατά διαστήματα βλέπουμε να επιστρέφουν στο προσκήνιο trends που είχαμε να δούμε από δεκαετίες πριν. Έχουμε μάθει επομένως ποτέ να μην λέμε ποτέ όταν πρόκειται για κάποιο ρετρό trend, μιας και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν κάποια στιγμή βρεθεί και πάλι μπροστά μας. Αυτή είναι και η υπόθεση με τις τσάντες μέσης, οι οποίες όπως όλα δείχνουν επιστρέφουν για τα καλά στην μόδα. 

Οι τσάντες μέσης ή μπανάνες όπως τις ξέραμε παλαιότερα, βρίσκονται σε κάθε fashion event τον τελευταίο μήνα. Μπορεί να είχαμε δει κάποιες σκόρπιες εμφανίσεις νωρίτερα μέσα στο έτος, (η Kendall Jenner εμφανίστηκε να φορά τέτοια τσάντα φέτος τον Ιανουάριο), αλλά για την άνοιξη του 2018, η τάση αυτή φαίνεται να υιοθετείται από μία κρίσιμη μάζα κοινού. Εκτός λοιπόν από τα shows, όπου οι Alexander Wang, Marc Jacobs, Rachel Comey και διάφοροι άλλοι έβγαλαν τα μοντέλα τους με τσάντες μέσης, βλέπουμε το trend αυτό να επιστρέφει και έξω στους δρόμους. 

Σε εμφανίσεις που έχουμε δει ως τώρα να γίνονται, έχουμε θαυμάσει τσάντες μέσης από δυνατούς οίκους μόδας, όπως Prada, Christian Dior και Chanel. Βλέπουμε επομένως ότι πρόκειται για πολύ στιλάτες τσάντες, που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τις τσάντες μέσης που συνήθιζαν να φοράνε κάποτε οι μπαμπάδες μας.  

1

Picture 1 of 15

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …