Αρχική / Queen / Τα καλύτερα Setting Spray της αγοράς που θα σας σώσουν.

Τα καλύτερα Setting Spray της αγοράς που θα σας σώσουν.

Setting Spray. Μπορεί να έχετε ένα αψεγάδιαστο smoky eye και να περηφανεύεστε για αυτό γεμάτες καμάρι, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία εάν κάποιο από τα προϊόντα που χρησιμοποιήσατε τρέξει πάνω στο πρόσωπό σας λίγες ώρες αργότερα.

Ένα σπρέι σταθεροποίησης λοιπόν είναι το κλειδί για την πρόληψη όλων αυτών των ατυχημάτων που συχνά μπορεί να μας συμβαίνουν, καθώς βοηθάει στη διατήρηση και σταθεροποίηση του μακιγιάζ κάνοντάς το να φαίνεται άψογο για πολλές-πολλές ώρες.

Τις περισσότερες φορές που θέλουμε διάρκεια στο μακιγιάζ μας, πολλές σκεφτόμαστε ότι φορώντας ένα μακράς διάρκειας foundation και ένα καλό primer, λύνουμε το πρόβλημα. Αυτό ωστόσο που ξεχνάμε τις περισσότερες από αυτές τις φορές είναι το τελευταίο βήμα είναι αυτό που σφραγίζει το μακιγιάζ και αυτό το βήμα αφορά σε έναν καλό ψεκασμό από setting spray. Είναι σαν το τελικό βερνίκι νυχιών για το μανικιούρ σας.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο το να ψεκάζετε πάνω από το φρεσκοβαμμένο μακιγιάζ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα ελαφρύ spay σταθεροποίησης θα σφραγίσει το μακιγιάζ στη θέση του χωρίς να προκαλεί μουτζούρες ή να το αλλοιώνει. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα θα σας παρέχουν ενυδάτωση και μία αίσθηση υγιής λάμψης στο δέρμα σας.

Έτσι όταν τα setting spray χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με primers και μακράς διαρκείας foundation, τότε το μακιγιάζ σας είναι πιο πιθανό να αντέξει τη θερμότητα, την υγρασία και τον ιδρώτα που μπορεί να προκληθούν κατά την διάρκεια της ημέρας. Δείτε λοιπόν τα καλύτερα setting spray της αγοράς, ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει καλύτερα!

Avon

Picture 1 of 10

 

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Avatar

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …