Έκτακτα Νέα
Αρχική / Queen / Lip Plumpers: Μεγαλύτερα και πιο γεμάτα χείλη με ένα μόνο προϊόν.
lip plumper

Lip Plumpers: Μεγαλύτερα και πιο γεμάτα χείλη με ένα μόνο προϊόν.

Lip Plumpers. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να παρακολουθείτε tutorial με το πώς να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα, επειδή ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε τον όγκο των χειλιών σας δεν βρίσκεται ούτε στο να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας έξω από τα χείλη, αλλά ούτε στο contouring/highlighting γύρω από την περιοχή των χειλιών. Ο σωστός τρόπος βρίσκεται στην χρήση σωστών προϊόντων και πιο συγκεκριμένα στα lip plumper κραγιόν.

Αυτά τα glosses, balms αλλά και κραγιόν έχουν σχεδιαστεί για να φουσκώνουν κάπως τα χείλη, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνουν και βελτιώνουν την υφή τους. Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι δουλεύουν σχεδόν όπως οι ενέσεις, χωρίς ωστόσο να σου παρέχουν τη μονιμότητα στο αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με τις εγχειρήσεις των χειλιών, με τα lip plumpers είναι πολύ δύσκολο να το παρακάνεις, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα είναι πιο φυσικά και τα χείλια δείχνουν όσο φουσκωμένα χρειάζεται. Ακόμα βέβαια και σε περίπτωση που τα χείλια σας φαίνονται πιο έντονα από ότι θέλετε, πάντα έχετε την δυνατότητα να σκουπίσετε το περιττό προϊόν, φέρνοντας τα χείλια σας στην επιθυμητή κατάσταση.

Τα Lip plumpers είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστούν όσο και κάθε άλλο κραγιόν ή lip balm. Απλά τα τοποθετείτε στα χείλια σας και αφήνετε τα συστατικά τους να κάνουν το θαύμα τους. Έτσι δεν χρειάζεται να βάλετε μολύβι χειλιών, πινέλα ή να αναμείξετε τέσσερα διαφορετικά χρώματα κραγιόν προκειμένου να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα γίνονται εύκολα με μία μόνο κίνηση.

Το μεγαλύτερο όφελος των lip plumpers είναι ότι υπάρχει μια φόρμουλα για όλους. Ορισμένα προϊόντα προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα, ενώ άλλα δίνουν στα χείλη αναλογίες XXL. Υπάρχουν επίσης plumpers που μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή ακόμα και σε συνδυασμό με κάποιο κανονικό lip gloss ή κραγιόν. Για όσους πάλι προτιμούν τα προϊόντα που είναι ‘’όλα σε ένα’’, τότε υπάρχουν lip plumpers που προσθέτουν όγκο, λάμψη, αλλά και πανέμορφο χρώμα στα χείλια. Ακόμα και για τα ευαίσθητα χείλη, υπάρχουν ιδανικές επιλογές που θα σας ξετρελάνουν.

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Δείτε Επίσης

πούδρες

Πούδρες που θα σας σώσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και έτσι η θερμοκρασία είναι σε πολύ χαμηλά …