Έκτακτα Νέα
Αρχική / Paparazzi / Black Panther: Κυκλοφόρησε το νέο Trailer

Black Panther: Κυκλοφόρησε το νέο Trailer

Black Panther. Ετοιμαστείτε γιατί το πρώτο πλήρες trailer της ταινίας είναι εδώ. Ενώ αναμέναμε όσο τίποτα άλλο για την κυκλοφορία του καινούργιου trailer, η Marvel αποφάσισε να μας εκπλήξει όλους αφού όχι μόνο κυκλοφόρησε το trailer, αλλά παράλληλα έβγαλε στην δημοσιότητα και τη νέα αφίσα της ταινίας, την οποία μπορείτε να δείτε ακριβώς παρακάτω.

Black Panther

Το trailer συνεχίζει με τον επικό δυναμισμό που είχαμε δει και στο teaser, ξεκινώντας με εικόνες της Wakanda συνοδευόμενες από τη φωνή του Everett K. Ross (Martin Freeman): «Έχω δει θεούς να πετούν», λέει στον T’Challa (Chadwick Boseman). “Έχω δει άνδρες να χτίζουν όπλα που δεν μπορούσα να φανταστώ, έχω δει εξωγήινους να πέφτουν από τον ουρανό, αλλά δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.” Πόσα περισσότερα κρύβετε;”

Μπορεί να μην μαθαίνουμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά σε αυτό το trailer μπορούμε να ταξιδέψουμε περισσότερο στην τεχνολογικά προηγμένη κρυμμένη πατρίδα του T’Challa. Το trailer του Black Panther υποδεικνύει την πρόοδο που έχει γίνει στην στολή του T’Challa, η οποία παρουσιάζεται πολύ πιο εξελιγμένη ​​από αυτό που είδαμε στο Captain America: Civil War, ενώ παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές υπέροχες σκηνές δράσης, συμπεριλαμβανομένης της σκηνής που πολλοί είδαν να γυρίζετε στη Νότια Κορέα νωρίτερα αυτό το έτος.

Στο νέο αυτό trailer έχουμε παράλληλα την ευκαιρία να ρίξουμε μία καλύτερη ματιά στον Erik Killmonger (Michael B. Jordan), ο οποίος έρχεται να απειλήσει την κυριαρχία του T’Challa.

«Περίμενα όλη μου τη ζωή για αυτό», λέει. “Ο κόσμος θα αρχίσει πάλι από την αρχή, θα τα κάψω όλα.” Ο T’Challa σίγουρα φαίνεται να αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασής, λέγοντας: “Αυτό που συμβαίνει τώρα, θα καθορίσει τι θα συμβεί στον υπόλοιπο κόσμο”.

Το υπόλοιπο cast συμπεριλαμβάνει την Letitia Wright ως την tech genius αδελφή του T’Challa, τη Lupita Nyong’o ως Nakia, μία κατάσκοπος της Wakandan και μέλος της προσωπικής φρουράς του T’Challa, την Angela Bassett ως τη βασιλική μητέρα του T’Chall, τη Danai Gurira ως Okoye, επικεφαλής της γυναικοκρατούμενης μυστικής υπηρεσίας που έχει φτιάξει ο T’Challa, τον Whitaker ως Zuri, ο οποίος παρέχει μια πατρική φιγούρα για τον T’Challa, τον Daniel Kaluuya ως το καλύτερο φίλο του T’Challa, τον Winston Duke ως M’Baku, ηγέτη μιας φυλής που αντιτίθεται στην εξουσία του T’Challa και τον Andy Serkis ως Ulysses Klaue.

Ο Ryan Coogler είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας Black Panther, ενώ παράλληλα έχει μοιραστεί την συγγραφή του σεναρίου με τον Joe Robert Cole. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Φεβρουαρίου 2018.

 

Διαβάστε επίσης την κριτική της ταινίας Snowman, εδώ!

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Δείτε Επίσης

Κρήτη: Το θαύμα έγινε και η 4χρονη Μαρίνα τα κατάφερε – Δάκρυα χαράς σε όλους τους Κρητικούς

Ξημερώματα Τρίτης 29ης Ιανουαρίου: Η μικρή Μαρίνα ξεκινάει για το ταξίδι της ελπίδας που θα …