Αρχική / Queen / 15 Ασυνήθιστοι τρόποι να εφαρμόσετε το ρουζ σας!
Ρουζ

15 Ασυνήθιστοι τρόποι να εφαρμόσετε το ρουζ σας!

Όταν πρόκειται να παίξουμε με το μακιγιάζ μας, είναι σχεδόν πάντα σίγουρο ότι πρόκειται να ασχοληθούμε – πειραματιστούμε με τα μάτια ή τα χείλη. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να δούμε λίγο διαφορετικά την κατάσταση και να ασχοληθούμε με τα μάγουλα και τους εναλλακτικούς τρόπους που μπορούμε να τα τονίσουμε.

Κανονικά -όπως όλες ήδη γνωρίζουμε – εφαρμόζουμε το ρουζ στα μήλα των μάγουλων ως μέρος της βασικής μας ρουτίνας ομορφιάς και αυτό στην ουσία είναι όλο και όλο. Παρόλα αυτά υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι να κάνετε τα μάγουλα σας το επίκεντρο του μακιγιάζ και απλά δεν τους είχατε φανταστεί ως τώρα.

Πολλές από εμάς αποφεύγουμε να βάζουμε έντονο ρουζ στα μάγουλά μας από φόβο μήπως κάνουμε μια όχι τόσο κολακευτική εμφάνιση που θυμίζει δεκαετία του ’80. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί κολακευτικοί τρόποι για να πετύχετε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα – με τους περισσότερους από αυτούς να μην περιλαμβάνει τοποθέτηση μεγάλης ποσότητας προϊόντος. Αφορούν στην ουσία στην διαδικασία τοποθέτησης του προϊόντος, το φινίρισμα, αλλά και άλλα συμπληρωματικά προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Τοποθέτηση ενός shimmery ροζ ρουζ στην κορυφή του κόκαλου, το οποίο θα ενώνεται με την εξωτερική γωνία του άνω βλεφάρου. Δεν απαιτείται και σκιά ματιών σε αυτό το μακιγιάζ!

Εάν η Rihanna θεωρεί ότι τα ιδιαίτερα βαμμένα μάγουλα είναι statement, τότε το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να την ακούσουμε. Στο show για την Άνοιξη του 2018 της εταιρείας Puma, είδαμε τους τρόπους που μπορεί να πετύχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα μάγουλα. 

Κάντε τα μάγουλα το επίκεντρο του μακιγιάζ σας, χρησιμοποιώντας μια ροζ σκιά από τα μήλα ως και τις φύτρες των μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα νεανικό, ενώ χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να γίνει.

Θυμηθείτε ότι υπάρχουν περισσότεροι χρωματισμοί ρουζ από το απλό κόκκινο και ροζ που συνήθως χρησιμοποιούμε. Εφαρμόστε το foundations σας σε ολόκληρο το πρόσωπο και τα χείλη για να δημιουργήσετε μια καθαρή παλέτα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο ρουζ μερικές αποχρώσεις πιο σκούρες από το δέρμα σας στα μάγουλα και τη μύτη.

Το κόκκινο είναι ένα κλασικό χρώμα, αλλά ο ξεχωριστός τρόπος εφαρμογής του μπορεί να κάνει κάθε ρουζ να φαίνεται φρέσκο και μοναδικό. Μην φοβηθείτε λοιπόν να φέρετε το ρουζ σας στο πάνω μέρος του κόκαλου, κοντά στην εξωτερική γωνία του ματιού. Τέλος εφαρμόστε και λίγο highlighter και είστε έτοιμες!

Η εφαρμογή μπορεί να αλλάξει εντελώς το πως φαίνεται ένα ρουζ. Αυτή τη νεανική όψη μπορείτε να την πετύχετε ξεκινώντας από τα μήλα των μάγουλων ως και κάτω από τα μάτια σας. 

Προτιμήστε κοραλί απόχρωση ρουζ στα μάγουλα. Μαλακώστε με τα δάχτυλά σας το χρώμα, ώστε να αποφύγετε να φαίνεστε σαν κλόουν, αλλά βεβαιωθείτε ότι το σχήμα παραμένει όπως πρέπει.  

Προτιμήστε ένα pale ροζ ρουζ σαν highlighter και εφαρμόστε το στο πάνω μέρος του κόκαλου και προς το αυτί. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε shimmery προϊόν και επιλέξτε καλύτερα μια ματ επιλογή. 

Όταν ψάχνετε για συμβουλές ως προς τον τρόπο που θα εφαρμόσετε το ρουζ σας, όλοι οι makeup artists και τα YouTube tutorials συνήθως προτείνουν να τοποθετήσετε το προϊόν δημιουργώντας ένα “C” και η αλήθεια είναι ότι αυτός ο τρόπος είναι αποτελεσματικός. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα κοραλί ρουζ και τολμήστε να παίξετε! 

Κρατήστε τα χείλη σε φυσικούς τόνους και δώστε έμφαση στα μάγουλα και τα μάτια σας με μονοχρωματικό makeup look.

Το ρουζ είναι το απαραίτητο προϊόν για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Εφαρμόστε μία γενναιόδωρη ποσότητα ροζ ρουζ στα μάγουλα τραβώντας το λίγο προς τα πίσω και είστε έτοιμες! 

Αυτό το makeup look μπορείτε να το πετύχετε εφαρμόζοντας ρουζ πέρα από τα μάγουλα και στη μύτη του προσώπου σας.  

 
 
 

 

Αυτό το look είναι φοβερό αν χρησιμοποιήσετε κοραλί σκιά ή ρουζ. Εφαρμόστε το προϊόν στα βλέφαρα και τραβήξτε με προσοχή το χρώμα μέχρι τα μάγουλα, ακολουθώντας το σχήμα ‘C’ που αναφέραμε και πιο πάνω.

Επαναλάβετε μετά από εμάς: Το πορτοκαλί ρουζ είναι πολύ κολακευτικό! Οι πορτοκαλί αποχρώσεις ρουζ σε συνδυασμό με αντίστοιχη απόχρωση κραγιόν είναι εξαιρετικός συνδυασμός και σίγουρα θα πρέπει να το τολμήσετε.

 

Πρόκειται για ένα ακραίο παράδειγμα μονοχρωματικού μακιγιάζ, αλλά δεν μπορούσαμε να μην το εντάξουμε σε αυτή τη λίστα. Για αυτό το look θα πρέπει να εφαρμόσετε το ίδιο ροδακινί τόνο σε μάγουλα, μάτια και χείλη! 

Σχολια

comments

Σχετικά Pauline Demer

Δείτε Επίσης

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για ωραία, καλοσχηματισμένα φρύδια.

Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό του προσώπου που πρέπει να τονιστεί καθώς …