Φοβερή ανατροπή στο Survivor 4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή.

Σιγά που δεν θα είχαμε ανατροπή! Το Survivor 4 άλλωστε είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν ανέβει, επεισόδιο δεν θα δούμε σήμερα το βράδυ οπότε στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουμε ξανά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ την Κυριακή 13/6!

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν θα σας μεταφέρουμε – εδώ στο Youweekly.gr – πληροφορίες και παρασκήνια από το νησί! Αυτό κάνουμε πάντα και γι’ αυτό μας εμπιστεύεστε!

Η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι γυναικεία υπόθεση! Πρώτη προτεινόμενη η Καρολίνα, που την έδωσε ο Σάκης στο επεισόδιο της Κυριακής όταν κέρδισε την ατομική ασυλία. Δεύτερη προτεινόμενη η Ελένη Χαμπέρη από τα χεράκια της Μαριαλένας που κατάφερε να πάρει το τοτέμ της Δευτέρας και τρίτη και τελευταία η Μαριαλένα με υπογραφή Ηλία Μπόγδανου που στο χθεσινό επεισόδιο βγήκε νικητής!

Survivor 4 spoiler 13/6 ποιος αποχωρεί την Κυριακή

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Κάρολ κάπου το έχει χάσει, αντικειμενικοί θα είμαστε! Βασικά, από εκείνο τον τσακωμό που είχε με την Ελένη Χαμπέρη και μετά… ήρθε η κάτω βόλτα! Η Μαριαλένα δεν κουνιέται από εκεί. Το διδυμάκι του Σάκη φαίνεται πολλοί να το έχουν λατρέψει.

Άρα η μάχη παίζεται μεταξύ Ελένης και Καρολίνας.

Ποιος αποχωρεί την Κυριακή 13/6 από το Survivor

Παρά το γεγονός πως οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα οι φανατικοί τουιτεράδες κάνουν πως και πως να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο η Καρολίνα οι δικές μας πληροφορίες, ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο πριν από λίγα λεπτά μας έδωσε το όνομα της Ελένης Χαμπέρης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτή, φαίνεται, να είναι ήδη εκτός παιχνιδιού! Παρ’ όλα αυτά επειδή ξέρετε τι παιχνιδάκια παίζει ο Ατζούν με τα spoils τον τελευταίο καιρό, αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε, αν όχι… Ελένη, καλή επιστροφή!

πηγη

The post Φοβερή ανατροπή στο Survivor 4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή. appeared first on Clickmag.gr.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site