Φάρος: Η εκπληκτική αμμόγλωσσα που ανεβάζει την αδρεναλίνη

Υπάρχουν πολλά που κάνουν την Ελλάδα να ξεχωρίζει και ένα από αυτά είναι οι αντιθέσεις της και το γεγονός ότι μπορείς να βρεις εκπληκτικά μέρη πολύ κοντά σου χωρίς να το περιμένεις. Είτε είσαι λάτρης της ηρεμίας είτε της περιπέτειας, το σίγουρο είναι ότι θα βρίσκεις πάντα τρόπο να περνάς καλα σε αυτή τη χώρα. Μια μικρή γωνιά για τους λάτρεις της αδρεναλίνης βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και συγκεκριμένα δίπλα στη Λαμία. Είναι ο Φάρος ή αλλιώς η αμμόγλωσσα της αδρεναλίνης. Το βίντεο που θα δεις παρακάτω θα σε κάνει να πάρεις μια γεύση. Ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και φυσικά αξίζει να μπει στη λίστα σου.

Το ελληνικό νησί που έχει έρημο: Μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Φάρος: Η εκπληκτική αμμόγλωσσα που ανεβάζει την αδρεναλίνη

Ο Φάρος είναι, όπως είπαμε, μια αμμόγλωσσα μοναδικής ομορφιάς στην ξακουστή παραλία Ράχες πολύ κοντά στη Λαμία. Τι το ξεχωριστό έχει τώρα η αμμόγλωσσα και πρέπει να την επισκεφθείς ειδικά αν σου αρέσει η αδρεναλίνη και τα θαλάσσια σπορ; Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς για Kite Surf όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Πάρε μια γεύση από το βίντεο του καναλιού Up Stories στο Youtube…

Ακόμη όμως κι αν δεν είσαι λάτρης της περιπέτειας και των extreme sports στη θάλασσα, η συγκεκριμένη αμμόγλωσσα μπορεί να μπει στη λίστα σου για μπάνιο. Εκεί θα αντικρίσεις πεντακάθαρα νερά και αφράτη άμμο. Βέβαια, να είσαι προετοιμασμένος για το κύμα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να συναντήσεις. Για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται η συγκεκριμένη θαλασσινή γωνιά, μπορείς να συμβουλευτείς τους χάρτες της Google.

Ο παράδεισος με τα ροζ φλαμίνγκο

Κάτι ακόμη που αξίζει να γνωρίσεις αν βρεθείς στη Φθιώτιδα είναι ένα μέρος μοναδικής ομορφιάς στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον παράδεισο με τα ροζ φλαμίνγκο στη Λαμία. Αφού έχεις διασχίσει μια πανέμορφη διαδρομή μέχρι να φτάσεις στον υδροβιότοπο θα δεις τα φλαμίγκο τα οποία συνήθως στέκονται στο ένα πόδι με το άλλο να είναι κρυμμένο κάτω από το σώμα τους.

Ο Φάρος είναι μια καλή αφορμή για μια βόλτα στη Λαμία και την γύρω περιοχή αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι το μοναδικό κίνητρο για να ξεκινήσεις προς τα εκεί το Σαββατοκύριακό σου…

Ταξίδια στην Ελλάδα

Το ελληνικό νησί που μοιάζει με… κιμωλία σε μαυροπίνακα

Η Πηγή της Κυράς και ο θρύλος του κοριτσιού στην Αττική

Πάχαινα: Ο ελληνικός οικισμός που μοιάζει χτισμένος μέσα στα βράχια

The post Φάρος: Η εκπληκτική αμμόγλωσσα που ανεβάζει την αδρεναλίνη appeared first on Exploring Greece TV.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site