Φάρμα: Ποιος αποχώρησε χθες 14/1 – Μπαίνουν πρώην και νέοι παίκτες

Φάρμα: Ποιος αποχώρησε χθες 14/1 - Μπήκαν πρώην και νέοι παίκτες

Άλλος αποχώρησε και άλλος συγκινήθηκε χθες στη Φάρμα του ΑΝΤ1. Η μονομαχία στον αχυρώνα αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για έναν από τους δύο αγρότες. Ποιος τελικά αποχώρησε χθες 14/1 από τη Φάρμα; Ποιοι πρώην και νέοι παίκτες επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1;

Βραδιά μονομαχίας χθες στον αχυρώνα της Φάρμας με το Σάκη Τανιμανίδη και τους εναπομείναντες αγρότες ν’ αποχαιρετούν ένα ακόμη μέλος του αγροκτήματος. Για κάποιους η αποχώρηση ήταν συγκινητική και για άλλους όχι.

Ποιος αποχώρησε χθες 14/1 από τη Φάρμα

Μια ακόμη μονομαχία αποχώρησης είχε η «Φάρμα» χθες. Αντιμέτωποι η Νίκη Χαντσαρίδου με τον Νεόφυτο Ηλία, οι οποίοι πάλεψαν για την παραμονή τους. Τελικά με σκορ 3-0 ο Νεόφυτος επικράτησε και αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τη φίλη του όπως είπε. Όπως δήλωσε ο Νεόφυτος πλέον θα έχει πιο πολύ αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι. Από την πλευρά της η νεαρή γυμνάστρια ανέφερε ότι όλα όσα έζησε στη Φάρμα ήταν πολύ δυνατά.

«Ένιωθα πολύ δυνατή στον αγώνα. Ο Νεόφυτος όμως αποδείχθηκε ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες. Αγωνίστηκα αλλά πάντα δεν κερδίζουμε. Θα έλεγα όμως ότι κέρδισα ένα όνειρο. Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία και μπήκα στη Φάρμα. Νιώθω ότι αυτούς τους μήνες έχω κάνει αληθινούς φίλους. Ήταν πολύ δυνατό για μένα. Ακόμα και η γκρίνια θα μου λείψει στην καθημερινότητα μου εκτός παιχνιδιού». Με αυτά τα λόγια η Νίκη αποχαιρέτησε τη Φάρμα. Εμφανώς φορτισμένος πάντως από την αποχώρηση της συγκεκριμένης παίκτριας ήταν και ο Μάνος Πανταζής, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια μετά την αποχώρησή της δήλωσε ιδιαίτερα στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα αφού έχασε μια καλή φίλη.

Ποιοι νέοι και πρώην παίκτες μπαίνουν στη Φάρμα

Δύο εκπλήξεις επιφυλάσσει η 7η εβδομάδα στη «Φάρμα, καθώς εκτός από την είσοδο τριών νέων παικτών (Νάιρα Αλεξοπούλου, Μιχάλης Πελεκάνος, Ανίτα Μουτσάι) θα δούμε και δύο επιστροφές που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Η Σάσα Μπάστα και ο Κουτσαβάκης φορούν ξανά τις γαλότσες τους και μπαίνουν στο παιχνίδι. Έχοντας κάνει ήδη μια «περιπετειώδη» και «ηχηρή» διαδρομή μέσα στη «Φάρμα»,  οι δύο παίκτες επιστρέφουν στον… «τόπο του εγκλήματος» και ανακατεύουν ξανά την τράπουλα.

Δείτε ακόμα:

The post Φάρμα: Ποιος αποχώρησε χθες 14/1 – Μπαίνουν πρώην και νέοι παίκτες appeared first on Youfly.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site