Το Bandini Dora είναι η ευχάριστη είδηση που έρχεται από την Ιταλία

Οι γείτονες δεινοπαθούν από τον κορονοϊό. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και ταυτόχρονα προστατεύουμε τον εαυτό μας περνώντας όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να ασχοληθούμε μ’ ένα μοντέλο που δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει, οπότε θα έχουμε απεριόριστο χρόνο ώστε να το απολαμβάνουμε από τις οθόνες μας.

Αναφερόμαστε στο Bandini Dora της GFG Style, η οποία ένα χρόνο μετά την ηχηρή εμφάνισή της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με το ηλεκτρικό μοντέλο Kangaroo, έρχεται να ξανακερδίσει τον θαυμασμό μας.

Το Bandini Dora είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο που θυμίζει τα θρυλικά αγωνιστικά Bandini του 20ου αιώνα και τροφοδοτείται από ένα ζευγάρι ηλεκτρικών μοτέρ που του χαρίζουν επιτάχυνση στα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 3.3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική αγγίζει τα 250 χιλιόμετρα την ώρα.

Με 536 ίππους και αυτονομία που πλησιάζει τα 450 χιλιόμετρα δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ ενώ το εξωτερικό του που γοητεύει και τον πιο απαιτητικό, έχουν σχεδιάσει ο Giorgetto Giugiaro και ο γιος του Fabrizio.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site