Το νέο ρολόι της Timex είναι πολύχρωμο και περήφανο

Όταν μαθαίνεις πως η Timex θα συνεργαστεί με τον Todd Snyder, τότε η περιέργεια για το τελικό αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητη. Όταν μάλιστα πρόκειται για μία ειδική έκδοση για το Pride, το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Η αμερικανική ωρολογοποιία και ο σχεδιαστής ανδρικών ενδυμάτων έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, τα έβαλαν κάτω και σχεδίασαν ένα ρολόι εξαιρετικά αφιερωμένο στο Pride. Πρόκειται για ένα ρολόι με μέγεθος 34mm που συνοδεύεται από έναν μαύρο πλεκτό ιμάντα.

Το εντυπωσιακό καντράν περιλαμβάνει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, σήμα κατατεθέν της σημαίας της LGBTQ κοινότητας, που τονίζει την διαφορετικά και κυματίζει περήφανα για κάθε μέλος του community.

«Έκανα μία έρευνα στα αρχεία της Timex και όταν είδα αυτό το ρολόι από τη δεκαετία του 1970 με τους πολύχρωμους δίσκους, αποφάσισα να το ανανεώσω για τον εορτασμό του Pride», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής Todd Snyder.

Το Todd Snyder x Timex Pride Watch είναι διαθέσιμο για 180 ευρώ και σύμφωνα με τις δύο πλευρές, τα πρώτα 10.000 ευρώ από τις πωλήσεις θα δοθούν στα ιδρύματα Rainbow Railroad και Sylvia Rivera Law Project που καταπιάνονται με τα δικαιώματα της ΛΑΟΤΚΙ κοινότητας.

Facebook

Twitter

WhatsApp

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site