Το μήνυμα της Meghan Markle για το εμβόλιο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

H Meghan Markle έκανε την εμφάνισή της μέσα από ένα βιντεοσκοπημένο video για το Global Citizen’s VAX Live: The Concert to Reunite the World. Η Δούκισσα του Σάσεξ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry και είχε να εμφανιστεί από την περιβόητη συνέντευξή της με την Oprah Winfrey. Το μήνυμα της Meghan Markle για το εμβόλιο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει να κάνει με την έκκληση που έκανε για την ισόνομη διανομή του.

Το μήνυμα της Meghan Markle για το εμβόλιο

Η ίδια στο video αναφέρεται σε πολλά καίρια ζητήματα τόσο της πανδημίας όσο και των εμβολίων. Εστιάζει ιδιαίτερα στις γυναίκες που έχασαν τη δουλειά τους και στις συνθήκες φτώχειας που δε φαίνεται να απέχουν πολύ από την άμεση πραγματικότητα που ζούμε. Ακόμα μίλησε για την εγκυμοσύνη της και έστειλε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για την ενότητα με την οποία πρέπει να ξεπεράσουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πιο αναλυτικά, η δήλωση της Meghan Markle:

Συγκεντρωθήκαμε απόψε επειδή ο δρόμος μπροστά μας γίνεται πιο φωτεινός. Αλλά θα μας οδηγήσει όλους στο να βρούμε τον δρόμο μας προς τα εμπρός. Ως πρεσβευτές της εκστρατείας του Vax Live, ο σύζυγός μου και εγώ πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο το γεγονός ότι η ανάρρωσή μας δίνει προτεραιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και την επιτυχία όλων, ιδιαίτερα των γυναικών που έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από αυτήν την πανδημία.

Οι γυναίκες, και ειδικά οι έγχρωμες γυναίκες, έχουν δει να αφανίζεται μία γενιά οικονομικού κέρδους. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, σχεδόν 5,5 εκατομμύρια γυναίκες έχασαν τη δουλειά τους στις ΗΠΑ και αναμένονται 47 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες, σε όλο τον κόσμο να βρεθούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα υποδεχτούμε μια κόρη. Είναι ένα αίσθημα χαράς που μοιραζόμαστε με εκατομμύρια άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Όταν το σκεφτόμαστε, αναλογιζόμαστε όλες τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο, στα οποία πρέπει να να τους δοθεί η δυνατότητα και η υποστήριξη να μας οδηγήσουν μπροστά. Η μελλοντική τους ηγεσία εξαρτάται από τις αποφάσεις, που παίρνουμε και τις ενέργειες που κάνουμε τώρα, για να τις οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε όλους μας με σκοπό ένα επιτυχημένο, δίκαιο, συμπονετικό αύριο

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι καθώς ανακάμπτουμε, θα ανακάμψουμε πιο δυνατοί. Ότι καθώς ξαναχτίζουμε, ξαναχτίζουμε μαζί. Ευχαριστώ

Το γνωστό ζευγάρι συμμετείχε στην εκστρατεία με στόχο να αυξήσει τις δωρεές και την κατανομή δόσεων εμβολίου σε πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο. Το Σάββατο (8/5) το απόγευμα, η Global Citizen μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Harry στο οποίο ο πρίγκιπας μιλά για την καμπάνια λέγοντας:

Τον τελευταίο χρόνο, όλοι έχουν βιώσει τόσες πολλές απώλειες και νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να θεραπευτούμε και να ανακάμψουμε πραγματικά είναι να το κάνουμε μαζί

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το μήνυμα της Meghan Markle για το εμβόλιο που κάνει το γύρο του διαδικτύου εμφανίζεται στο iPop.