Αρχική / Paparazzi / Τιμητική διάκριση για την Βασιλική Νταντά

Τιμητική διάκριση για την Βασιλική Νταντά

 

Η Βασιλική Νταντά βραβεύτηκε στα PAK HELLENIC INTERNATIONAL AWARD 2018 που έγιναν το Σάββατο το βράδυ στο Ζάππειο υπό την αιγίδα UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Η εκδήλωση έγινε με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό των πολυπολιτισμικών σχέσεων μεταξύ των εθνοτικών κοινοτήτων με μέλη της ευρύτερης ελληνικής κοινωνίας και για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση χορού και τραγουδιού από ομογενείς της Νότιας Ασίας μαζί με Έλληνες καλλιτέχνες και τραγουδιστές.
IMG_6018
IMG_6019
Το παρόν έδωσαν Πρέσβεις και Αρχηγοί Αποστολών από το Πακιστάν, την Ινδία, το Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν, ενώ βραβεύτηκαν άτομα από τις κοινότητες τους που εργάζονται στην Ελλάδα και έχουν διακριθεί.
IMG_6020
Η Βασιλική Νταντά βραβεύτηκε ως η νεότερη εκπρόσωπος του ελληνικού τραγουδιού και την τιμητική πλακέτα της παρέδωσε ο Σταμάτης Κόκοτας, ο οποίος βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στο ελληνικό τραγούδι.
IMG_6017
Την εκδήλωσε παρουσίασαν ο Κώστας Βενετσάνος και η Ελένη Φιλίνη. Επίσης υπόγραψε το βιβλίο του κινήματος Take Me Home, μια σπουδαία κίνηση από τον Οίκο Μόδας Τρανούλη και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Ολυμπιονικών, για έναν ιερόσ σκοπό την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα και της κλεμμένης μας πολιτιστικής κληρονομιάς.

The post Τιμητική διάκριση για την Βασιλική Νταντά appeared first on KoitaMagazine.

Σχολια

comments

Το διαβάσαμε εδώ: https://koitamagazine.gr/

Σχετικά newspolis

Δείτε Επίσης

Η αηδιαστική τάση στα νύχια που έχει κυριαρχήσει στο instagram

  Ξεχάστε το παραδοσιακό, απλό και σικάτο μανικιούρ. Ήρθε η ώρα να πάρετε μία γεύση …