Τα Reebok x Conor McGregor είναι η καλύτερη αφορμή για να αγοράσεις sneakers

«Good news, no news» συνηθίζουν να λένε οι Αμερικάνοι αλλά θα μας επιτρέψουν να διαφωνήσουμε μαζί τους. Διότι η είδηση πως η Reebok λανσάρει το νέο παπούτσι «Zig Kinetica» με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας τον Conor McGregor, μόνο χαμόγελα μάς φέρνει. Ο Ιρλανδός πυγμάχος πρωταγωνιστεί στην τελευταία διαφήμιση της Reebok, στην οποία παλεύει με τέρατα και καταφέρνει να ανταπεξέλθει χάρη στα πρωτοπόρα sneakers του.

Το Zig Kinetica αποτελεί το πιο δημοφιλές παπούτσι της Reebok και είναι σχεδιασμένο ώστε να φοριέται στο γυμναστήριο ή στον δρόμο. Χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία ZigTek που πρωτοεμφανίστηκε το 2010 με το Reebok ZigPulse και βασίζεται σ’ ένα σύστημα απόδοσης που βελτιώνει την κίνηση και παρέχει μία τολμηρή αισθητική.

«Αγαπώ απόλυτα αυτό το παπούτσι. Έχει μία σταθερότητα και παρέχει απόλυτη ασφάλεια», αναφέρει αρχικά ο McGregor, για να προσθέσει: «Συνεργάζομαι εδώ και αρκετό καιρό με την Reebok και σε κάθε λανσάρισμα, το επίπεδο ανεβαίνει. Πλέον έχει αγγίξει το τέλειο».

Ο Ιρλανδός πυγμάχος είναι παγκόσμιος ambassador αλλά και λάτρης της εταιρείας από μικρό παιδί. Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 21 Φεβρουαρίου ενώ μπορείς να το προπαραγγείλεις μέσω της ιστοσελίδας της Reebok και κοστίζει 120 δολάρια.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site